-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Çok daha fazla içeriğe ihtiyacın var. İçerik sayın çok az durumda. Tüm makalelerin özgün olduğuna emin ol, ondan sonra tekrar başvuru yapabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşların söylediklerine ek olarak, sidebarda ve footerdaki tüm bumerang eklentilerini kaldırarak bir adet yerleştirmenizi öneririm. Sidebar'a Kategoriler, Son yorumlar vb. bir kaç bileşen eklemelisiniz. Bu ziyaretçinizin kolay gezinmesini kolaylaştırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam newspapae teması lisans lı değil miydi neden değiştirme gereği duydunuz. Zira newspaper gibi premium bir temadan adsense alamayacaksanız diğerinden alacağınızı düşündüren nedir.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** I**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
buradaki arkadaslarin cogu temanin uygun olmadigini soyledi. ayrica temanin gorselliginden ben de memnun degildim dogrusu bu yuzden degistirdim
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Özgün içerik AdSense almak için tek başına yeterli değildir. Ayrıca belli bir sayıda içerik olması gereği de yoktur. Öyle olsa ben sadece 4 makale ile AdSense onayı alamazdım.
Okuyucunun içeriğe kolay ulaşması, site genel düzeninin, içeriğin ne hakkında olduğuna dair yeterli bilgiyi ilk bakışta sunması, ve gizlilik politikası vb gibi sayfaların olması yeterlidir.
Önceki halini de görmüştüm sitenin, bu hali daha güzel olmuş. Umarım onay alırsın.
Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam newspaper temasının uygun olmadığını kim söyledi merak ettim. Ayrıca görsellik hoşuna mı gitmedi ilginç. Zira temanın içinde visual compresor yada tagdiv compresor adında iki tane sayfa olusturucu var ki temayı görsellik açısından mükemmel seviyelere çıkarabiliyor.
Ayrıca sizin sorununuzun ben tema olduğunu sanmıyorum bence sizin sorununuz içerik eksikliği ve ziyaretçinin rahatca gezmesi için sayfa düzenini saglayamamaniz.
Eğer temada sıkıntı olsaydı imzamdaki site ile ve newspaper temasi kullanarak adsense alamazdım.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Eğer yazılarınız full özgünse Yetersiz İçerik diyerek red vericek.
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site kaç yaşında bilmiyorum fakat acele etmeyin. Büyük ihtimal tekrar red alacaksınız.