-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Konuyu horlatacağım ama kusura bakmayın yeni konu açamam.İndexlenme sorunu devam ediyor. :S
Youtube: NovaMobi Teknoloji
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Google siteniz üzerinde kararsız kalmış. Bu karasızlık sizin sayenizde olmuş. Daha önceki forum sitenizdeki sayfaların silinmesi ve yeni forum sitesinin kurulması Google'da bir şaşkınlık yaratmıştır. Google şimdi siteniz hakkında düşünmeye başladı. Bu site neden sayfalarını sildi? Neden yeniden kurdu? Ben boşuna mı bunca zaman sayfa indexledim? Amaçları neydide beni sitelerine çağırdılar ve şimdide sayfaları sildiler?
Bu soruları google kendisine sormaya başladı ve seni bir süreliğine askıya aldı. Bence seo açısından kötü olmuş. Google'yi inandırman lazım. Sitene normal yazılarını yazman gerekiyor. Bu sayede google sana azda olsa güvenecek ve yavaş yavaş sayfalarını alacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
wpuzman adlı üyeden alıntı
Google siteniz üzerinde kararsız kalmış. Bu karasızlık sizin sayenizde olmuş. Daha önceki forum sitenizdeki sayfaların silinmesi ve yeni forum sitesinin kurulması Google'da bir şaşkınlık yaratmıştır. Google şimdi siteniz hakkında düşünmeye başladı. Bu site neden sayfalarını sildi? Neden yeniden kurdu? Ben boşuna mı bunca zaman sayfa indexledim? Amaçları neydide beni sitelerine çağırdılar ve şimdide sayfaları sildiler?
Bu soruları google kendisine sormaya başladı ve seni bir süreliğine askıya aldı. Bence seo açısından kötü olmuş. Google'yi inandırman lazım. Sitene normal yazılarını yazman gerekiyor. Bu sayede google sana azda olsa güvenecek ve yavaş yavaş sayfalarını alacak.
O da olabilir. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bak güzel kardeşim, Ben bu tür sorunlarla bire bir karşılaştığım için size anlatma gereksimi duydum. Google şimdi sitenin hangi yolu izleyeceğine karar veremiyor. Sonuçta bu bir program. Bakma sen google 1 ay içinde indexlemeye başlar. En az 1 ay sonra tüm sayfalarından hit gelmeye başlar. Korkmana gerek yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.