-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar merhaba, ben uygulamama admob dan reklam almak değil de kendimin hazırlayacağı reklamları eklemek istiyorum. Hangi kodla nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı?
web sitem adımda saklı
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Veritabanina kaydettirin hocam
technovenue.com
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam ben masaustu program yaziyorum, androidde ne nedir pek bilmem. Ama mantigini anlatayim. Ornegin bir adet picturebox olusturulur, bu pictureboxa gosterilecek olan görsel yani reklam veritabanindan cekilir. Bunun için admin paneli gibi bir sey olusturun, yani bir veritabaninda bir tablo olusturun bu tablodan ister rastgele ister belli kurallara göre görsel yani reklam çekin. Bu anlattigim seylerin hepsi ayri bir ogrenme gerektiriyor yani hazir lokma yok. Google ve youtube da bu bahsettigim ana basliklari aratirsaniz kolayca halledersiniz
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bunun için veritabanına ihtiyaç yok ki yani arkadaş eğer sadece bir tane görsel falan koyacaksa sonradan değiştirmeyecekse (böyle diyorum çünkü her değiştirmek isteğinde güncelleme yapman gerekiyor) gerek yok. Ama yok ben değiştiririm ara ara her değiştirdiğimde uygulamayı güncellemek zorunda kalmayım dersen veritabanına gerek var.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..