lostyazilim
tr.link

Google benim işletmem yardım

4 Mesajlar 1.321 Okunma
lstbozum
tr.link

yilmazist34 yilmazist34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek yumurta toptancısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 10 / 5
  • Ticaret 3, (%100)
arkadaşlar google benim işletmeme firmamı ekledim firmam istanbulun tüm ilçe ve semtlerine hizmet vermektedir google benim işletmem de bulunan adres bölümünde iki tane seçenek mevcut bunlardan 1.si işletmenin hizmet verdiği bölge için bölge şehir veya posta kodu girmemi istiyor yani hizmet vereceğim bölgelerin posta kodlarını girmemi istiyor 2. seçenekte ise işletmenin bağlı bulunduğu konumun kaç km çapında hizmet verdiğimi soruyor şimdi sizce hangi seçenek daha sağlıklı sizce işletmemi bulunduğu yerin 50 km çapındaki bölgelere hizmet veriyor bölümünümü seçeyim veya diğer ikinci seçenekteki işletmemin hizmet verdiği bölgeleri manuel olarak tek tek posta kodları ilemi belirteyim şimdiden yardımlarınız için teşekür eder iyi akşamlar dilerim.
ehades

kişi bu mesajı beğendi.

www.hedefyumurta.com
wmaraci
reklam

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
İşletme konusunda bir çok firmamın konumu var ve ben genelde hizmet bölgesini KM olarak ayarlıyorum. Yakınındaki aramalarda çıkan en iyi sonuçlar arasında yer alması daha mantıktı ama işletmeniz e-ticarete açık ise biraz uğraşarak bölge bölge ekleyebilirsiniz.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

yilmazist34 yilmazist34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek yumurta toptancısı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 10 / 5
  • Ticaret 3, (%100)
şuan km olarak ekledim ayrıca e ticaret sitesi değilim ama hep içimde bir his var tek tek bölge bölge eklesem dahamı iyi olur diye düşünmekteyim

www.hedefyumurta.com

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Denemekte fayda var açıkçası, sektörünüzde yüklü miktarda siparişler de gelebildiği gibi çevrenizden çok daha açık bir alana hitap etmeniz yararınıza olacaktır. İçinizdeki sesi dinleyin en azından pişmanlık duymazsınız. İyi çalışmalar dilerim esen kalın.

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al