Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Turkey hindi demek diye bizle dalga geçen İngilizler’e artık 50 yıllık kraliçeleri Elizabeth’in Türkçe’de ne demek olduğunu öğretmeliyiz
Diye birşey okumuştum facebook'ta.:)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
KeremZOR
o kadar zor değilim
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Uİ Designer & Web developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Elizabeth'i saygıyla anıyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
peki o zaman "hindi"stanlılar da bize yüklensin!:) biz adamlara hindi demekle kalmıyor ülkelerine de hindi ülkesi diyoruz:P şaka bir yana biraz vakit ayırmakla bir şey kaybetmeyiz, ben de sallayacağım bir kaç mail.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Seomple
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret & Seo Danışmanlığı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Bu konuları görmekten ciddi anlamda sıkıldım .
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
kceptel adlı üyeden alıntı
peki o zaman "hindi"stanlılar da bize yüklensin!:) biz adamlara hindi demekle kalmıyor ülkelerine de hindi ülkesi diyoruz:P şaka bir yana biraz vakit ayırmakla bir şey kaybetmeyiz, ben de sallayacağım bir kaç mail.
Onlarda Türk Olabilir Diyerekten Bir Espiri Patlatalım Her Neyse Şimdi Ciddileşelim
Sonuna kadar desteklerim ben maille felan fakat değişime her zaman kendimizden başlamalıyız kendi insanına kendi ülkesine söven adamlara herkes söver bunu unutmayın.
Kelimedir farklı anlamlar yüklenebilir bu türklerin suçu değil yönetimin suçudur. Hatta birazdaha derinlere gidersek yönetiminde sucu değil o devletin pneliğidir.
Sizde ABD kelimesinde değişik anlamlar yükleyip halkın diline verebilirsiniz. Buna ABD hiçbirşey yapamaz umarım demek istediğim anlasılmıstır.
Elizaa espirisini sevdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beyler saçmalamayın. Hindi anlamıyla ilgili bir geyiğin döndüğünü sanmıyorum. Varsa da böyle bir durum 6-10 yaş arasındadır. Bizde de Mısır, Kazakistan, Hindistan geyikleri o yaş seviyelerinde geçmiyor mu? Bir dile doğal olarak yerleşmiş bir kelimeyi 1milyon e-posta ile mi değiştireceksiniz?