SEO çalışması adı altında yapılan paket satışlara
ASLA bulaşma kardeşim. Hele ki
UCUZ FİYATA verilen saçmalıklardan uzak dur. Hiçbir şey yaptırmamış olmana rağmen sitenin durumu güzel. All in One SEO eklentisi yerine
Yoast SEO kullanmanı şiddetle tavsiye ederim ama bu geçişi profesyonel birisinin yapması gerekir, öyle AİOSEO sil, Yoast yükle şeklinde olacak bir geçiş değildir. O zaman biraz daha toparlanma ve kalıcılık olur diye düşünüyorum.
SEO PAKETLERİ satan arkadaşların yaptığı tek şey,
Facebook, Twitter, Pinterest, Flickr, vKontakte, Google+, Linkedin, Tumblr, LiveJournal, Quora, FlipBoard, Medium VS. VS. VS. bunun gibi kaynaklar üzerinde siteniz için bir profil oluşturup anasayfanızı paylaşıyorlar veya birkaç tane gönderi paylaşıyorlar. Bunun gibi
100'e yakın profil açacağın siteleri kendin bul, bu işlemi kendin yap, kimseye de paranı kaptırma.
Tavsiyelerime gelecek olursam;
Siten için bir tane google+ profili oluştur ve bir kaç saat aralıklarla gönderilerini orada paylaş. Aynı şekilde Flickr profili oluştur ve konularında kullandığın öne çıkarılmış görselleri Flickr'da paylaşıp, ilgili resimlerin açıklamasına o konunun ilk birkaç cümlesini gir. Medium ağında siten için bir profil oluştur ve gönderilerini orada paylaşarak kaynak link ekle.
Bu verdiklerim sadece 3-5 örnek. Bunun gibi sosyal medyayı kullanarak paylaşım yapabileceğin yüzlerce site var. Sadece aynı anda çok sık aralıklarla paylaşım yapma yeter. Bu şekilde
SOSYAL MEDYANIN gücünü kullanarak arama sonuçlarında siteni biraz daha iyileştirebilirsin. Onun haricinde gerçekten başka bir şey yapmana gerek yok.
Sonrasında ise;
Siten ile alakalı olan sitelerden tanıtım yazısı almaya çalış. Link çıkışları dofollow olsun. Bütçen varsa sadece tanıtım yazısından yürü...