-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
Etrafta birçok bu konu hakkında konu var ancak hepsi çöp.
Tam olarak Hosting Firması kuruluşuyla ilgili bilgi mevcut değil.
Hosting firması kurmak istiyoruz ve nasıl bir yol izlemeliyiz?
İlk etap için reseller ile işlem yapılabilir mi?
Bu konuda ki tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu konu ile ilgili ben bir yazı yazmayı düşünüyordum hatta ön aşama için bu firmayı kurmadan müşteri destek sistemi hakkında bir yazı yazzdım kısa zamanda bu hosting firma kurulumu adında bir konu daha yazacağım umarım işinize yarar.
Bahsettiğim konu:
Hosting kontol panelleri
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
öncelikle yer sağlayıcı belgesi almak zorundasınız bu belgeyi alabilmek içinde web sitenizin hazır bir halde olması gerekir. Yani sizin izleyeceğiniz yol önce makinanızı alıp web sitenizi hazır hale getirmek sonra satış yapabilmeniz için yer sağlayıcı belgesi alabilmek, kredi kartı, taksit vb seçenekler içinde Vergi levhası olması gerek. Kuracağınız hosting firması adına şirket açabilir vergi levhası edinebilir ve sorunsuz satış yapabilirsiniz. Satış iznine de yer sağlayıcı belgesi alarak sahip olabilirsiniz.
Tabi bunların hiç birini yapmadan bayilik veren bir firmanın alt yapısını kullanarak komisyonlu olarak belgesiz satış da yapabilirsiniz.
https://kadinveaile.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
R** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Çok masraflı işler. Reseller alayım satayım olarak düşünürseniz bi yerden sonra patlarsınız. Her ay 600 liradan fazla devlete verceksiniz masraflar hariç. Şirket maliyetlerini araştırmış olmanız lazım önce eğer araştırmadıysanız.
newyorker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
konuya gecerken goz attim da yani daha selamun aleykum der demez neredeyse 20 25 bin aylik masrafi var desenize :D hic bana gore bi sektor degilmis halbuki bende mi hosting firmasi kursam diyordum masrafi gectim hic anladigim sektor degil isiniz zormus hakkatten :D
1 kişi bu mesajı beğendi.