bekca544
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Merhaba
Yaklaşık 4,7 k büyüklüğünde facebook sayfam var. Bu facebook sayfasında paylaştığım içerikler ortalama minimum 70 ile 200 arasında gönderi beğenisi alabiliyorum. Bazı istisna içerikler var ki bunlar da alakasız içerikler 10 beğeni aldığı zamanlar da oluyor.
Şimdi gelelim asıl konumuza
Facebook sayfasında nasıl bir gönderi paylaşmalıyız ki yüksek etkileşim veya yorum almalıyız. Ben gibi sayfa sahipleri de eminim arama motorlarında ve facebook ile alakalı makale aramaktadırlar ama ne yazık ki bir cevap bulamıyorum ya da ben mi bulamıyorum. Saçma oyunlar ya da sorularla değil gerçekten kaliteli bir yorumlama ile etkileşim yapmak için ben ve diğer sayfa sahiplerine fikir verebilir misiniz ? :confused:
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok sık paylaşım yapma, paylaşımların düzenli periyodlar halinde olsun, sayfa kategorisi dışında fazla paylaşım yapma ne üzerine ise oradan devam et. Etkileşim almak için sorular sorabilir veya anket, oylama tarzı şeyler yapmayı deneyebilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam kendi sorunuza kendiniz cevap vermissiniz zaten. Düzenli yapin ve alakasiz olmasin tamamdir
bekca544
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne kadar düzenli paylaşım yapsam da ben beğeniyi etkileşimden saymıyorum. Benim gözümde etkileşim yorumdur. İnsanlara nasıl sorular sormalıyız ki yorum yapma gereksinimi hissetsin. Yani bir başka sorma çeşidim ise İnsanları yorum yapmaya teşvik etmek için neler yapmalıyım
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
jeoloji
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
paylaşım yaptığınız içerikler neyle alakalı olduğunu yazsanız ona göre tavsiye verebiliriz
AdiG3
Parasalfikir.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yıllık İzinde
-
-
Ad Soyad
T** Ş**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kardeş sayfanı pm olarak at inceleyip sana dönüş yaparım
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Belli bir siyasi görüşte insanlar tarafından takip edilmiyorsa siyasi paylaşımlar yapmamaya özen göster, olumlu, arada bir mizah içerikli paylaşımlar yap
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Gündemle alakalı bir gönderi paylaşıp bu konu hakkında yorumlarınız ne gibi sorular sorabilirsiniz.