-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
55, (%100)
Merhaba,
Uzun süredir ( Yaklaşık 10 yıldır :D ) aklımda olan bir proje konusunda fikir almak istiyorum.
Beşiktaş'a özgü bir slogan olduğunu düşündüğüm için bundan 10 sene önce kartalgol . com domainini satın almıştım ve bu zamana kadar hep yeniledim. Önceleri bir blog açarım arada fikirlerimi yazarım diye düşünüyordum, şimdi haber sitesi gibi bir şey var aklımda ya da tamamen vazgeçip satmak ya da yenilememek yoluna gideceğim.
Sizce taraftar haber sitesi ile uğraşmaya değer mi? Yoksa özel haberler vs artık yürüyen yürümüş diye mi düşünüyorsunuz.
Türkçe içeriklerde Adsense kazanç durumu malum. Ne kadarlık bir hit, ciddi anlamda getiri sağlayabilir bu konuda? Bir de Facebook sayfa satın alıp hit yönlendirme yapsam vs yararlı olabilir mi?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
55, (%100)
Teşekkürler hocam bu siteyle uğraşmaya karar verirsem düşünebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Facebook'da birden fazla spor ve taraftar sayfası alırsan bence çok da güzel iş çıkarabilirsin sosyal medyanın gücüyle. Ki yani spor ve taraftar sayfası dolu facebook'da bu konuyla ilgili. Bi' 1500 liralık bütçe ile facebook'dan 200-300k değerinde sayfalar alsan tadından yenmez diye düşünüyorum