-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Bir Youtube kadar olmasa da, popülaritesi oldukça yüksek olan
DailyMotion, an itibariyle tasarımını yeniledi.
Dailymotion, 2005 yılında yayın hayatına başlamış bir sosyal video paylaşım sitesidir. 2014 Yılına kadar geçen süreç içerisinde açıklanan Dailymotion istatistiklerine göre her ay 2.5 Milyarın üzerinde izlenme oranına sahiplik yapmıştır.
Dailymotion içerisinde kullanıcılar kendilerine ücretsiz bir hesap oluşturduktan sonra kişisel videolarını yükleyebilir ve bu videoları anahtar kelimelere göre etiketleyerek site içi aranmada ve Google aramalarında kolayca bulunmalarını sağlayabilir. Popüler video paylaşım sitesi Dailymotion boyutu 4 GB'a kadar olan videoları destekliyor ve kullanıcılara yüklemiş oldukları videoları kendi blog veya web sitelerinde paylaşabilmeleri için embed kodu sunuyor.
Bu değişim hakkında sizler neler düşünüyorsunuz?
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Youtube'nin gölgesinden bu tasarımla çıkmaya çalışmak oldukça zor dailymotion için. Youtube'da video içeriği üreten insanları çekebilecek geliştirmeler yapmalı aksi takdirde gölge'de kalmaya devam edecektir. Diğer video paylaşım siteleri de bu dediğime dahil sadece dailymotion için demiyorum.
Youtube'nin son dönemde yaptığı tasarım değişikliği ile büyük bir fark ortaya koydu misal ben eski tasarımda youtube'da en fazla 15 dakika dururken şuan en az yarım saat youtube'da vakit geçiriyorum ve bunu sağlayan tasarımı :)
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro