netbozum
tr.link

Yurt dışı sitelerden elektronik eşya hakkında

4 Mesajlar 791 Okunma
acebozum
tr.link

dnaz dnaz Back to Front End Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 101 / 147
  • Ticaret 34, (%100)
SelmunAleykum arkadaşlar,

Ebay yada Amazon üzerinden alışveriş yaptığımız zaman limit ne kadar ve hangi elektronik eşyalar getirebiliyoruz ?

Ben bir yazıcı almak istiyorum. Kaç dolar a kadar sorun olmaz, ve son olarak yazıcılar telefon gibi soruna neden olur mu ?

Edt: Dün bu konuyu açmıştım, birisi hala anlayamadığım akla hizmet silmiş konuyu.

googleasistan
reklam

Insecta Insecta WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** V**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 5 / 40
  • Ticaret 0, (%0)
Amazon gümrük masraflarını deposit adı altında karşılayarak getirtebiliyor, istediğin ürünü belirlenen limit gümrüğe göre 30 dolar ama deposit ödendikten sonra 150 dolarlık ürünüde geçirebiliyorlar. Takılma olayı gümrüğe bağlı yazıcıda telefon kadar sorun olmaz. Daha az deposit ödenir, ancak depozit ödemezsen direk getirtme yaparsan gönderdikleri kargo hizmetine bağlı olarak tr gümrükte sorunda çıkabilir. Yani hiç kimse sana takılıp takılmayacağının garantisini burda yazarak veremez

dnaz dnaz Back to Front End Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Software
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 704
  • Beğeniler 101 / 147
  • Ticaret 34, (%100)
Insecta Teşekkür ederim. 30 doların altında yazıcı alırsam herhangi bir sorun çıkmaz o zaman anladığım kadarı ile. Sonuçta limit belirlenmiş ve yasaklı olmayan ve limitin altında bir ürün olmuş oluyor, değil mi ?

Insecta Insecta WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** V**
  • Mesajlar 133
  • Beğeniler 5 / 40
  • Ticaret 0, (%0)
evet limiti aşmıyorsun 30 doların altında sorun çıkmıyor, çok nadir çıkıyordur belki ama o da zor ancak dediğim gibi 50-60 dolarlık birşey alıp depozitini ödersen amazon onuda getirir.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al