-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
onda benim de gözüm var ama bak bu da işini görür sanırım
Casper Temabunlar dışında kişisel blog için arıyorsan aşağıdaki linke bak birkaç tane paylaşmıştım
Kişisel blog tema
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim sanırım aynı kafadayız :)
Bende imzamdaki 4 yıllık bloğumu ghosta geçirdim ancak link yapısı uyuşmadı konu hakkında fazla dökümanları yok yorum distemi disquss dan başka olmuyor bu 2 neden yüzünden vazgeçtim aşırı derecede sıralama kaybettim.
Ancak herhangi bir şekilde blog açmayı düşünüyorsan kesinlikle ghost mükemmel yani yorum sistemi kullanman gerekmiyorsa mükemmel. yani gerçekten bu kadar güzel ve hızlı bir sistem yapılamazdı harika birşey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Üstad portal tarzı siteler için uygun olduğunu sanmıyorum dikkat ettiysen metin editör alanı wp gibi değil bu kısımları biraz farklı markdown editör kullanıyor bazı alanları manuel yazman gerekir.
Benim gözümde kişisel blog için birerbir ama portal vs için wp daha uygun zira ghost ile herhangi bir sorun yaşarsan çözüm imkanı wpye göre çok daha zor çünkü pek bilen yok destek te az olur o denli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Ghost blog yazılımı default teması örnek gösterdiğiniz tema. Ghost için yaklaşık olarak 1 hafta araştırma yaptım ve bir çok deneme şansım da oldu. Eğer bazı zorluklarını aşabilirsen sadece blog amacıyla harika bir sistem. Ancak bahsettiğim zorluklarda pek kaynak bulabileceğin sorunlar değil. Örnek vereyim Türkçe dil paketi yok, böyle bir kaynak da bulamadım. Ayrıca normal hosting kullanıyorsan kurulum yapamazsın, SSH erişimi isteyen bir yapısı var. Bunun gibi bir kaç sıkıntısı daha var aşılması gereken. Bunları çözebilirsen ve bir blog için sunucu ücreti ödeyebilirsen WordPress'i aramazsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bir de biraz tema arşivi olsaydı doğru düzgün tadından yenmezdi diye düşünüyorum. Temaları da çok kısıtlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ahmet adlı üyeden alıntı
Ghost blog yazılımı default teması örnek gösterdiğiniz tema. Ghost için yaklaşık olarak 1 hafta araştırma yaptım ve bir çok deneme şansım da oldu. Eğer bazı zorluklarını aşabilirsen sadece blog amacıyla harika bir sistem. Ancak bahsettiğim zorluklarda pek kaynak bulabileceğin sorunlar değil. Örnek vereyim Türkçe dil paketi yok, böyle bir kaynak da bulamadım. Ayrıca normal hosting kullanıyorsan kurulum yapamazsın, SSH erişimi isteyen bir yapısı var. Bunun gibi bir kaç sıkıntısı daha var aşılması gereken. Bunları çözebilirsen ve bir blog için sunucu ücreti ödeyebilirsen WordPress'i aramazsın.
O sorunu şöyle aşıyorsun dostum;
Softaclous bulunan bir hosting alıyorsun oradan kuruyorsun normal hosting üzerinde çalışıyor ghost :)
Tr dil konusunda hemfikiriz ki ihtiyacın da olmaz zaten admin panelde fazla seçenek yok 3-4 menü var :)