-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yaklaşık 3 aydır üzerinde gece gündüz uğraştığım bir sitem var. Sitenin kategorisi: Genel. Yani Onedio tarzında bir site ve her türden içerik paylaşımı yapıyorum. Tam 140 adet özgün yazı paylaştım sitede ancak hala trafik elde edemiyorum. Günlük tekil kullanıcı sayısı 50-60 civarında değişiyor. Böyle olunca artık sıkılmaya başladım. Düşündüğüm gibi gitmiyor hiçbir şey. Bir buçuk aylık sitesi olan adamlar günde 500-600 tekil hit elde ederken benim durumum neden böyle? Ne yapmam lazım? Nasıl trafik çekebilirim?
NetLuis
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
işsizim
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence birşey üzerine kurmanız daha mantıklı örnek hile üstüne olur android olur öyle birşeyin üstüne gitmek daha iyi olur hocam tabi bu benim görüşüm tavsiyemdir iyi günler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam onedio tarzı siteler çok türedi bence farklı bi şeye yoğunlaşın
Günlük 5K Hitli DA : 18 PA :24 İndirme Sitesinden Uygun fiyata Footer Link (PM)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Genel içerikli sektörde, tutunmanız gerçekten çok zor. Belli bir sektör üzerinden daha avantajlı yol alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sıkılmış olabilirsiniz. Belki 6 ay sonra hitiniz 100 geçmeyecektir. Ama sabırla devam eder, özgün yazmayı bırakmaz, Google politikalarını ihlal etmez, yeterli SEO ve sosyal medya çalışmalarını yaparsanız ilerde güzel bir noktaya ulaşırsınız.
Yanlız burada önemli bir nokta var. "Marka" olmak. Sitenizin domaini nedir bilmiyorum. Kategoriniz genel olduğu için marka bir isme ve domaine ihtiyacınız var. Yoksa fazla bir ilerleme kaydedemezsiniz.
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam onedio tarzı ise sosyal medya takviyesi olmadan zaten hit alamazsınız.
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Demek ki bir yerlerde eksik yaptığınız bir şey var hocam. Baştan sona bir göz atın tekrar derim.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Genel bir siteye yazı nasıl oluyor da hiç sıkılmadan içerik girebiliyorsunuz hayret ediyorum. Kendi uzmanlık alanlarımda bile yazı yazarken çok zorlanıyorum ki vakit bulmak cabası.. mutlaka bildiğiniz bir alanda proje üretin ve sıkılmadan yazabilmelisiniz. Bunun başka bir yolu yok. Gelir için site kurmak mantıklı değil geldiği gibi gider derler ya daha gelmeden gidiyor proje birçok kez tecrübe edildi :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Genel içerikli bir alan olduğu için başlı başına zaten zor.
Olmayacak diye bir şey yok ama bu sizin daha çok çalışmanız ve daha çok sabır göstermeniz anlamına gelir. bunu şöyle düşünün Google bir müşteri olsun Ve bu müşteri küçük bir bakkala girdiğinde almak istediğini mi daha kolay bulur yoksa büyük bir süpermarkette mi?
Bunu da buna benzetin işte. Birçok alanda ve birbirinden farklı içerikler de yükselmeye çalışıyorsunuz.
Sosyal medyayı daha etkin kullanmaya çalışın.
Sitemizin iç ve dış Seo optimizasyon larını gözden geçirin veya profesyonel arkadaşları geçirtin.
Yukarıda arkadaşların da dediği gibi alan adınız çok önemli Çünkü siz Örneğin oyuncak üzerine bir site olsanız adınızın ve içeriklerin izin temel kaynağında yükselmek istediğiniz kelime oyuncak ve türevleri olması yeterlidir.
Her zaman söylerim Bu işin en büyük sermayesi sabır. İşiniz zor ve sizin kendinize sorgulayıp "yılmadan yapacağım" idiye bilmeniz lazım kendinize.