-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İyi akşamlar, arkadaşlar malum havalar soğudu kış geldi diyebiliriz. Bu soğuk havalarda bilgisayar oynamak benim için eziyet haline geliyor, çünkü (oda sıcak olsa dahi) parmaklarım inanılmaz derecede üşüyor fareyi düzgün kullanamıyorum o derece. Buna bir çözüm var mıdır? :D Çözümden kastım: Bir kaç yıl önce bir sitede görmüştüm, ısıtıcılı mouse pad. Bu tarzda böyle hem ellerimin, parmaklarımın üşümesini engelleyecek ve klavye fare kullanırken kullanım alanımı kısıtlamayacak bir ürün veya kendi ürettiğiniz bir çözüm var mı?
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Kışın benim odam morg gibidir. Bilgisayar başında montla oturup ayaklarıma battaniye serip öyle geçerim. Parmaklar icin çözümüm parmaksiz eldivenler. Bende deri olani var iyi is görüyor.
Ve bunları sadece odamda oturmak için yapıyorum :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
CivanDemir adlı üyeden alıntı
Kışın benim odam morg gibidir. Bilgisayar başında montla oturup ayaklarıma battaniye serip öyle geçerim. Parmaklar icin çözümüm parmaksiz eldivenler. Bende deri olani var iyi is görüyor.
Ve bunları sadece odamda oturmak için yapıyorum :D
Ahaha :D hocam aksine benim sadece parmaklarım üşüyor ya başka bir yerim üşümüyor :confused: Bunun bir çaresi olmalı ya :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
bu ufak gıcık şekilli sıcak hava üfleyen fanlar oluyor bilgisayar için 20 30 liraya. Onlardan deneyebilirsin aslında
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
CivanDemir adlı üyeden alıntı
bu ufak gıcık şekilli sıcak hava üfleyen fanlar oluyor bilgisayar için 20 30 liraya. Onlardan deneyebilirsin aslında
Geçen kışta onu almayı düşündüm ancak hakkında pek olumlu yorumlar görmediğim için almadım hocam.
Ygtgnn adlı üyeden alıntı
furkanscream hocam parmaklarınız uzun süre yukarıda kaldığı için parmaklara gerektiği kan gitmediği için üşüme olabilir ( oda sıcak olduğunda bile dediğinize istaneden) ya da kansızlık vardır. doktora giderseniz yardımcı olurlar :)
Doğrudur hocam, oda sıcak dahi olsa bazen parmaklarım buz gibi olur sorduğum herkes de aynı şeyi dedi kansızlık. Doktora gideceğimde önce şu ısıtıcı gibi alternatif ufak şeyler arıyorum, birazda böyle şeyleri severim aslında :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Peki siz bir doktora gittiniz mi hocam? Gittiyseniz ilaç vb. ne verdi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ygtgnn adlı üyeden alıntı
furkanscream özel olarak gitmedim işitme kaybım var doktorum tahlil istediğinde kan değerlerine de baktırmış o söylemişti gitmemi istedi . yaşadığım hastalıklar yeterli yenilerini duymak istemediğimden gitmedim :)
Allah şifa versin hocam, bende neyi dert ediyorum ya :(