-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgi Teknolojileri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Takipçi Gönderimi Statusu : AKTİF yazdığı için limit satın aldım ancak Üzgünüz, takipçi gönderimi şu anda bakımdadır. Daha sonra tekrar deneyiniz.
uyarısı veriyor. Bakım olduğu zamanlarda gönderimi pasif yaparsanız insanlar müşterilerine karşı mahçup olmazlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Takipçi gönderim statüsü aktif yazıyor işlem alıyoruz işlemi kullanmaya gelince şuan bakımda hatası! Dalga mı geçiyorsunuz? Madem gönderimi bakıma aldınız statüyü neden düzeltmiyorsunuz? Ticaretin başarısızlığı ve memnuniyet nedeniyle olumsuz ticaret puanı veriyorum ve paneller arasında kullanıcağım son panele geldiniz!! Siz bu şekilde 1 işlem kazanmak için müşteir kaybedin sonra kendi hesaplarınıza atarsınız sadece
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%91)
Arkadaşlar. Teknik sorular olabiliyor. Sistem Stabil ve hizlidir. Eksikleri giderdik haklısınız. Şuan Panel Sorunsuz olarak açik devam etmektedir.
babako25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
sosyal ağlar
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Acayip ilgisizler bilginiz olsun telefonlara dahi baktiklari yok yaziyosun bakmiyor aroyosun bakmiyorlar bildigin isinin egli insanlar degil aslaaaaa bakin dolandirici demiyorum ilgisiz insanalr
babako25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
sosyal ağlar
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadasim panelde ariza varsa neden kredi satin almayi kapatmiyorsunuz kredi aliyoruz takipci atamiyoruz nasil is yapiyosunuz kacgundur bakimda ?