-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Haftada 1 gün sırt çantası, 2 gün kol çantası 2 gün elimde taşımıştım eşyalarımı ben :D Akdeniz Üniversitesinde. İhtiyaca göre değişir bu, Meslek yüksek okulu okuyorsan el çantası, bilgisayar..vs orta ayar bir bölüm okuyorsan kol çantası, tıp, hukuk falan okuyorsan herhalde sırt çantası lazım olur. BESYO okuyorsan da spor çantası :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Kayseri'de, öğrenci yurdundan okul kampüsüne yürüyerek gittiğimizden, özellikle ingilizce hazırlık bölümünde aldığımız pahalı kitapları kardan yağmurdan korumak için su geçirmez sırt çantaları kullanıyorduk. İlk zamanlar elimizde taşıdık ama hem kitaplarımız telef oldu hem soğuktan donan ellerimizle derste not tutmamız çok zor oluyordu. Hele birde kaloriferler bozuksa.... İhtiyaç varsa kullanılır. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Tüm gün sırt çantam ile geziyorum. içerisinde ipadim macbook'um ve diğer gerçekler + olarak ekstradan dışarda olur olmadık şeyler olur diye 2 parça kıyafet koyuyorum. Sırt çantası taşıyorsun diye kimse kimseyi ayıplamaz. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üniversitede hep sırt çantası kullandım. Günlük hayatta da kullanıyorum. Bana göre çanta kullanılmaması için hiçbir neden yok :)
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sırt çantası o kadar moda oldu ki artık öğrenci olmayan insanlar da kullanıyor.