-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
isim ve soyisim markadır kişiler o isim ve soyisim ile tanındığı için (bakınız cristiano ronaldo bir markadır) (Türklerden Fahrettin Cüretlibatur derseniz kimse tanımaz ama Cüneyt Arkın derseniz herkes tanır) ve siz bu tanınırlılığı ticaret yapıp kazanç sağlamak isterseniz ya da yalan yanlış bilgiler verip insanları yönlendirirsiniz isimini kullandığınız ünlüyü zan altında bırakırsınız ve bunu ünlülerin kabul edeceğini düşünmüyorum. Marka sadece samsung google filan değildir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
jeoloji
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kararım domaini kullanmamak üç kuruş kazanayım derken sıkıntıya girmek istemiyorum :)
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ünlü isimler adına ancak fan vari siteler açabilirsiniz.Tabi bu konuda bile şahsın kendisinden izin alınmalıdır. Birde açmak istediğiniz web sitesinden kazanç elde etmek isteyip ürün satışına da kalkışmanız halinde karşılaşacağınız sorunlar daha da katmerli olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bendede alinaboz.com var öylece duruyor. Web sitesi açıp değerlendirmeyi hiç düşünmedim. Hatta almak için sayısız mailler geldi farklı kişilerden dikkate almadım.
myk61
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siz TÜRKİYE'de faaliyet göstereceksiniz. Hiç bir şey olmaz. Türk patent marka sorgulamadan sorgula bakalım büyük ihtimal marka tescili edilmemiştir bile.
wpdenizi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kişiyi temsil eder nitelikte içerikler paylaşmadığınız sürece hiç bir şey olmaz.
Şöyle bir örnek vereyim:
Ben ünlü birinin adına domain aldım. Ünlü derken televizyon ünlüsü falan değil. Ünlü bir doktor.
Sadece bir kaç içerik ekledim ve siteyi o şekilde bıraktım. Bir süre sonra o kişi domaini benden almak istedi.
Fiyatını söyledim ve ödemeyi yaptı. Domaini ona devrettim.
Bu bir ticarettir, domain sorgulaması yaptığınızda uygunsa satın alma hakkınız vardır. Kimse domaine ambargo koyamaz. İsim hakkı vs hikayesi bu konuda geçmez.
Ancak dediğim gibi, aynı isimdeki kişi yada kurumu temsil eder nitelikte içerikler olmadığı sürece hiç bir sıkıntı olmaz.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Yuklem basta ozne sonda.Turkcemizi dogru kullanalim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
jeoloji
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yüklem basta özne sonda olunca devrik cümle oluyor hocam . Devrik cümleler insanların daha çok dikkatini çeker ve yardım almanız kolaylaşır .