-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Acilen pm ye bakarsanız iyi olur!
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaş paketleri aldırdı herkese. Şimdi panellerde emekli kuyruğu gibi bekliyoruz. Ne oto beğeni nede takipçi paketleri çalışmıyor. Ayrıca panelde takipçi aktif yazdığı ve sms geldiği halde gönderim yok. Bu resmen dalga geçmek müşterilere 10 larca kez mağdur olduk. Ne pm den nede destek ten yardımcı olan yok. Acilen mağduriyetin giderilmesini aksi taktirde yönetimin bu konuya el atmasını rica ediyorum... bu işler çocuk oyuncağı değil. Para alışverişi dönüyor ve bu arkadaş yüzünden müşterilerimize itibarımız zedeleniyor. İyilikle defalarca yazdık ilgilenen yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Destekten bugün yarın diye geçiştiriyor arkadaş.
HimmetYzc
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci - Bilişim - İlahiyat
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaş dün gerekli bilgilendirmeyi yaptı kendisi Hastanede olduğu için ilgilenememiş. Şuanda destek taleplerine cevap veriyor güzel bir şekilde ilgileniyor. Hayatta ne olacağı belli olmaz acil bir durum varmış ki gece vakti Hastanedeymiş..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaklaşık 1 haftadır uğraşıyorum referans ile bonus gelen takipçi limitini kullanamıyorum diye sorun yok denildi destek talebinden ama kullanılmıyor diye heryerden yazıyorum girin hesabıma oradan deneyin diyeceğim ama ulaşabileceğim kimse yok.Artık ilgilenilsin ve şu referans sisteminden gelen işlem çalışsın !
Elitci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
PHP Developer, SEO Expert
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%71)
Tüm iadeler kişilere tanımlandı 700 ' e yakın bir bayimiz mevcuttur herkesle yaklaşık 10 dakika ilgilensek ortalama 11 saatimizi almakta hastanede olduğumuzu sms ile bilgilendirdik biz sizleri o an bile düşünürken bazı arkadaşlar ön yargı yaptı allah kimseyi bu duruma düşürmesin hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim panel aktiftir sorunsuz takipçi gönderimi devam etmektedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** T**
-