9. yılımızı geride bıraktığımız bu günlerde makale sektöründe var olmayı, güzel dostluklar kurmayı başardık.
Yaptığımız işlerde müşterilerimizin karşılaştığı tüm sorunları giderecek çözümler üretmeye çalıştık.
Şimdi ise 6 aydır üzerinde çalıştığımız online makale servisini sizler ile paylaşmanın zamanı geldiğine inanıyoruz.
Sistemin gelişimini sürekli olarak devam ettiriyoruz sizlerin de bu konuda düşünce ve fikirlerini duymak isteriz.
Özetle Makale.net
- Makale talebini oluşturursunuz.
- Yazarlarımız yazımına hemen başlar.
- Online müşteri panelinden % olarak takip edebilirsiniz.
- Siparişiniz tamamlandığında mail ile bilgilendirme yapılır.
- Yazımı tamamlanan makaleleri tek tek veya toplu indirebilirsiniz.
- Dilerseniz Firma logonuzu yükleyerek antetli şekilde de indirebilirsiniz.
ve daha sayamadığımız birçok özelliği keşfedebilirsiniz!
***.NET ÜZERİNDEKİ REFERANSLARIMIZ;
NoMen adlı üyeden alıntı
eren ile yaklaşık 3 aydır çalışmaktayım, gerçekten çok güzel işler çıkarıyor, kendisine 50 makale siparişi daha geçtim.. teşekkürler makalemerkezi
RSummeR adlı üyeden alıntı
Eren beyle anlaşıldı güven %100 kimse bu kadar sizinle uğraşmaz mütavaziliği ve iyiliği + larıdır. teşekkürler şimdiden..
vBDesTabe adlı üyeden alıntı
120 Makale yazdırıldı. 250 Adet Daha sipariş verildi. Gerçektende *** üzerindeki en kaliteli makale yazarları. Sözünde duruyorlar, Zamanında teslim ediyorlar, İndirim yapıyorlar :) Daha ne olsun
yaylaoglu adlı üyeden alıntı
Arkadaşla uzun süredir çalışmaktayız profosyonel bir çalışma... Verilen söz tutuluyor aksamıyor hiç bir zaman.
Teşekkürler
morphine39 adlı üyeden alıntı
Daha önce yapılan içerik çalışmalarındaki kalite ve güvenilirliklerini göz önünde bulundurarak yeni yapmış olduğumuz web sayfası için 5 adet makale siparişi verilmiştir.
Yaptıkları işlerdeki kalite, zamanında teslimat gibi göz önünde bulundurulması gereken önemli konulardaki hassasiyetleri sayesinde çalışmaya başladığımız günden bu güne web içerik desteğini kendilerinden sağlamaktayız..
Elinize ve emeğinize sağlık. Yeni projelerde görüşmek üzere
karabaskan adlı üyeden alıntı
Toplamda 70 küsur makale alındı, hepside çok başarılı, sipariş vermeye devam ediyorum, söylenen sürede teslimat yapılıyor,
aynı zamanda 1 sitemin içeriklerini tamamen yönetiyorlar, gayet memnunum.
teşekkürler makale merkezi ekibi...
NoMen adlı üyeden alıntı
15 Adet daha makale siparişi geçildi, makale hizmeti olarak sürekli çalıştığım kişilerdendir eren, tavsiye ediyorum arkadaşlar.
RSummeR adlı üyeden alıntı
herkese merhaba eren bey işin ehli makaleleri teslim aldım başlıkları değiştirmek istedim hiç çekinmeden tabiki dedi gerçekten makale dunyasına uğramanızı tavsiye ederim silver üyelik kazanmısım 6 aylık sağolsun sayesınde onuda tadacağız :)
byMirogluKacmaz adlı üyeden alıntı
Merhaba ,
arkadaşla daha bu gün çalıştık ve kaç yıldırlı makale yazdırıyorum ama bu kadar özeneni ilk defa görüyorum.Arkadaş işini çok profesyonel bir şekilde yapıyor.Ellerine sağlık kardeşim
korty adlı üyeden alıntı
100 tane makale yazdırmıştım , gayet temiz güzel iş çıkartmış , çok memnun kaldım , muhtemelen daha sık çalışacağız .
NoMen adlı üyeden alıntı
15 adet makale yazdırıldı,hiç bir kusur yok ellerine saglık takımdaki arkadaşların başarılı ekip iyi iş. :)
NetBlogi adlı üyeden alıntı
Daha önce bir arkadaşla çalışıyordum, bazı sebeplerden dolayı anlaşmazlık oldu ve dün ilk işimizi arkadaşlara verdik. Gerçekten şahane iş çıkarmışlar. Devamıda gelecek inş. Teşekkürler, hayırlı işler.
Violin adlı üyeden alıntı
Hani aynı meslek ekmeğiyle oynanır sanıyorlar ya.
Yok be arkadaş ben ulusal gazeteci olmama rağmen takdir ve ibretle bu arkadaşımı izliyorum.
Yazacağı yazılara kefilim.
Hayırlı işler üstadım.
constantine38 adlı üyeden alıntı
Nakliyat ile ilgili 4 adet makale yazdırdım. Çok güzel bir iş çıkarmış. Konu uluslararası nakliyat ve sadece ülke isimleri farklı. Sanki 4 ayrı kişi yazmış gibi güzel bir iş çıkartmış klavyesine sağlık. Tekrar çalışmak dileği ile.
Gnosis adlı üyeden alıntı
arkadaşın yazarlık yaptığı bir sitenin takipçisiyim , makaleler gerçekten çok profesyonel hazırlanıyor her yönüyle. Çekinmeden iş verilecek bir arkadaşımız
kokicik adlı üyeden alıntı
20 adet makale zamanında titizlikle hazırlanmış olarak teslim alındı . teşekkürler.
[COLOR=silver]--***.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:10:11 -->-> Daha önceki mesaj 00:04:14 --[/COLOR]
tekrar 10 adet makale işi verilmiştir .ödeme yapılmıştır. teşekkürler
polathinyo adlı üyeden alıntı
80 adet makale siparişi alınmıştır, arkadaş ile 12 makale için daha anlaşıldı.
Zamanında teslim ve güzel iş için teşekkürler.
MuzZi adlı üyeden alıntı
25 adet makale yazdırıldı kendisininde hediyesi oldu çok memnun kaldım 25 tane daha almak istiyorum
BatuhanSASI adlı üyeden alıntı
Makaleyi aldığınızda profesyonel biri tarafından kaleme alındığını göreceksiniz. Gerçekten düzgün ve anlaşılır yazılmış. Çok teşekkür ediyorum. Tekrar tekrar çalışmak dileği ile.
serhadkulu adlı üyeden alıntı
arkadaşlara 160 adet makale siparişi verilmiştir teslimde alınmıştır çalışmalarımız devam etmektedir.problemsiz çalışmalar için seçilebilecek kişilerdendir eren tavsiye ederim
_taka adlı üyeden alıntı
Arkadaştan 100 makale aldım ve çok memnun kaldım.
Yeni pm attım daha yüksek sayıda alım gerçekleştireceğiz,dönüş bekliyorum.
reklam10 adlı üyeden alıntı
Merhaba , gercektende cok kaliteli makaleler en kisa surede 20 adet daha siparis verilecektir .. ozel mesajlarinizi kontrol ederseniz sevinirim ..
sicakmsn adlı üyeden alıntı
Daha önce verdiğimiz 200 adet makaleyi kaliteli şekilde çıkardığı için tekrar 400 adet sipariş etmiştik onunda üstesinden geldimaşallah eren kardeşim yolun açık olsun
Incubus adlı üyeden alıntı
İnternet sitesi üzerindeki hazır makalelerden satın aldım ve ilgi, alaka, kalite bakımından memnun kaldım. Çok teşekkürler..
tension adlı üyeden alıntı
arkadaşa 6 adet tanıtım yazısı yazdırdım hızlı olmasından ziyade kaliteli şekilde tanıtım yazılarını hazırlamış
hayırlı işler
this_rock adlı üyeden alıntı
Arkadaş ile çalışılmıştır. Çalışmaları çok iyi başarılı bir arkadaş. Gerçekten işinin hakkını veriyor. Diğer çalışmalarımı listeliyorum kendisiyle daha bir çok iş yapacağız.
atech adlı üyeden alıntı
10 Adet makale için anlaşıldı ve tam zamanında teslim edildi. Beklemediğimden fazla kaliteli sonuçlar ortaya çıktı. Teşekkürler
_taka adlı üyeden alıntı
100 makalenin ardından 300 makale daha verildi arkadaşa ve o da bitmek üzere.
Çok ilgili ve işinde iyi ve anlayışlı birisi.
Eminim uzun süre çalışacağız kendisiyle.
Kolay gelsin.
Daha birçok arkadaş ile çalıştık tabii ki bu forumdan ama kayıtlar özel mesajlarımız ile birlikte gitti. Hatırladıklarımız listede olan kişilerdir.
Ek Olarak: Konu günceldir.