Site Adresi: GSMTamir.net
Başlangıç Fiyatı: 1500
Hemen Al Fiyatı: 2500
Minimum Arttırma: 200
Sitenin Kategorisi: Tamir Sitesi - Eğitim
Günlük Tekil Hit Sayısı: 400-500
Satışa Hosting Dahilmi?: Hayır (İstenirse +225 TL hosting paketi)
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahil mi: Evet
Site Yaşı: 10 Yaşında
Site forum sitesidir. Xenforo lisansı vardır. Xenforo lisansı şu anda 140 dolara satılıyor. Sadece lisans 500 lira civarı tutuyor. Site 10 yaşında ve telefonlar hakkında tamir yazıları paylaşılıyor. Aynı zamanda forum olduğu için kullanıcılar kendi aralarında etkileşimde bulunuyorlar ve konu açıyorlar.
Siteyle ilgilenemediğimden satışa çıkardım. Şu ana kadar görselde görebileceğiniz üzere 22.000 liradan fazla kazandırdı. Görselde göreceğiniz büyük kazanç düşüşü Vbulletin dan Xenforoya geçiş yapınca yaşanan sıkıntıdır. Uzun zamandır zaten ilgilenemiyorum. Altyapısı sağlam bir sitedir.
Uğraşacak arkadaş kısa sürede siteyi eski günlerine getirebilir. Siteyle beraber Adsense hesabı verilmeyecektir.. Hosting paketinin yıllık ücreti 225 TL dir. Eğer paketide isterseniz paket ücretini ödeyip doğrudan GüzelHosting hesabınıza taşıma yapabiliriz bu şekilde siteyi taşımamış olursunuz ve site etkilenmez.
Site şu anda yükselişe geçiyor. Ortalama hiti 500 civarıdır. Bir arkadaş siteye konu falan ekliyor arada bir. SEO ve diğer optimizasyonları yaparak iyi bir site haline getirebilirsiniz.
Sitenin blog bölümü altyapısı wordpress tir. Blogda kullanılan tema Sahifa temasıdır ve lisanslı değildir.
Merak ettiğiniz birşey olursa konuya yorum yapabilirsiniz.