-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Temmuz ayının ortasında başladığım projem diş hekimliği öğrencileri için bir forum sitesiydi. Bu alanda pek rakip olmadığı için neyi nasıl ne şekilde yapmam gerektiğini pek farkedemiyorum bazen ve ciddi eksik gördüğünüz yerleri belirtmenizi istiyorum. Sitem
http://distabibi.org . Üyelerin ayrıca göreceği üye menüsü de şu şekilde:
Masaüstü Sürüm
Mobil Sürüm
Ek olarak mybb tercih etmemin sebebi kendimi denemek amacıyla oluşturduğum bir site olmasıydı. İlk denemem olduğu için maddi külfet altına girmek istemedim öğrencilik işte. Ama memnun muyum derseniz kesinlikle değilim çünkü yapmak istediğim pek çok şey var ama engel koyuyor yazılım. Çok iyi kod bilmem gerekiyor bazı şeyler için ve o bile yetmeyebiliyor bazı yerlerde. Projem ileride ciddi noktalara gelebilirse xenforoya geçmeyi düşünüyorum ama şimdilik mybb idare ediyor. Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.
http://distabibi.org
distabibi.org | Diş hekimliği öğrencilerinin tek sosyal platformu!
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
forum yerine blog kursanız daha güzel olurdu
1 kişi bu mesajı beğendi.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nokta çok düşündüm öncesinde blog açmayı fakat düzenli yazmayi seven biri değilim ve diş hekimliği konusunda bildiklerim az sonuçta 2. sınıf öğrencisiyim, ve zaman da sıkıntı o yüzden kurmadım blog. Üyelerim kendi içeriklerini oluştursun istedim.
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
blogta da yaparsın ;) onun ayarları var ;)
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
nokta ileride planlarımda şöyle bir şey var. Distabibi.org bir blog haber sitesi tarzı web sitesi olarak devam edicek, forum sitesini de subdomain olarak eklicem yanına. Ama onu muhtemelen önümüzdeki yaz yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güncel
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İlk girdiğimde hiç ilgimi çekmedi forum. yoğun duruyor ama boş. zaten az kategori var bu kategorilerin alt kategorilerini de ana sayfaya alsanız daha estetik bir arayüz ve kolay erişim sağlanmış olur. ayrıca logonuz çok anlamsız olmuş, neden böyle bir dt org forum yazma veya kısaltma ihtiyacı duydunuz? logonuz markanızdır. dt org forum olmamış (sitenizde blog yok forum diye belirtmeye de gerek yok). temanız zaten dinamik ve klasik bir tema. logoda aynı şekil dinamik ve klasik "distabibi.org veya diş tabibi" olmalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
WebDost Logo önceden distabibi.org şeklindeydi fakat faviconla uyumlu bir logo yaptım üstte arama kutucuğunun oldugu çubuğa ekledim. Sonra iki farklı logo biraz garip geldi site logosunu da o tarz yaptım ama değiştirebilirim pek beğenmiyorum ben de açıkçası. Site biraz renksiz düz şikayetlerini alıyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum o konuda böyle daha iyi geliyor bana.