-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kullandığım hosting firması uyarısız hesabımı askıya aldı işlem yaparken birden Account Suspended uyarısıyla karşılaştım habersiz direkt askıya alma hakları var mı?
Birde wordpress tabanlı woocommerce aracılığıyla e-ticaret sitesi kurmuştum gayet herşey normaldi ürünleri eksikti sadece ürün eklerken uyarıyı aldım zaten sebebleri de wordpress woo commerce ile e-ticaret kurulmaz mış ne yapabilirim?
“Muhteşem bir şey, bir yerlerde keşfedilmeyi bekliyor!”
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Her gün ne kadar tuhaf firma şikayetleri okuyoruz. İstediğinizi kurabilirsiniz. Eğer karşı çıkıyorlarsa başka firma tercih ediniz.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Paylaşımlı hostinglerde CPU kullanım hakkı %15 ile %40 arasında değişiyor genelde. Siteniz cpu aşımı yaptığında otomatik olarak suspend olur. woocommerce vb temalar ağır yük bindirip hostingleri fazla yoruyor. Firma direk manuel olarak kapatmamıştır.
Öncelikle firmaya ticket atıp bilgi alın, sonrasında sitenizi detaylı olarak inceleyin. Eklentiler vb nelerin cpu şişirdiğini tespit edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
WPdestek adlı üyeden alıntı
Her gün ne kadar tuhaf firma şikayetleri okuyoruz. İstediğinizi kurabilirsiniz. Eğer karşı çıkıyorlarsa başka firma tercih ediniz.
Firma öneriniz var mı hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hermes adlı üyeden alıntı
Paylaşımlı hostinglerde CPU kullanım hakkı %15 ile %40 arasında değişiyor genelde. Siteniz cpu aşımı yaptığında otomatik olarak suspend olur. woocommerce vb temalar ağır yük bindirip hostingleri fazla yoruyor. Firma direk manuel olarak kapatmamıştır.
Öncelikle firmaya ticket atıp bilgi alın, sonrasında sitenizi detaylı olarak inceleyin. Eklentiler vb nelerin cpu şişirdiğini tespit edin.
Aynen hocam yüksek CPU kullanımından sistemi yorduğundan dolayı askıya alınmış.
Peki gereksiz eklenti hiç kullanmadım bunu nasıl ayarlarım ne yaparım da CPU az kullandırırım eklentiler olmadan olmaz yani standart woocommerce eklentileri var "wish list" gibi mesela.
Nasıl bir yol izleyip bu CPU kullanımını düşürürüm veya sınırı yükseltebilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Back-End Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Saffet adlı üyeden alıntı
mustafabosnak Güzel Hosting kullanmanızı öneririm hiç bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar benim açımdan.
Hermes Hocama'da katılıyorum manuel veya otomatik mi suspend olmuş diye anlamak için destek bildirimi oluşturup bir soruşturun derim.
Manuel yapılmış hocam akşam 19.30 da tekrar aktif olacak diyorlar fakat diğer yanıtta da bahsettim gereksiz hiçbir şey yok nasıl bir yol izlemeliyim öneriniz için teşşekkür ederim bakacağım olmadı geçerim direk peki bu hosting değişiminde nameserveri değiştirmem yeterli oluyormu daha önce taşımadım hiç?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Google Reklam Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
hostingle alakalıysa troiabilisim.com deneyebilirsiniz uygun gibi geldi bana aynı şekilde forumda hosting ve sunucu işleri ilegili kişilerden destek alabilirsiniz.