-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Merhaba hemen aklımdan geçen konuya geçiyorum. Bir Program düşünün içerisinde Genel Sohbet yani Lobi Gibi bunların yanı sıra diğer odalar olacak ve bu odaların da alt odaları. Bu odaları yönetebilecek bir panel olacak açma kapama kilitleme şifre degiştirme şifre koyma oda yöneticisi atama oda moderatörü atama gibi daha bir çok özellikler Oda içerisinde ise bir yönetici paneli daha olacak ki sadece bulundugu odayı yönetebilecek. max 5 mblık görüntü aktarımı ve Push To Talk özelligi yani bas Konus bu bir masaüstü programı olacak üyelik vs vs bu tür bir programın başlıca maliyeti nedir ?
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba
Uğraşmak yerine teamspeak vs kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Aynı özellikler bulunuyor. sunucusunu kurup kullanabilirsiniz pratik olur. Özel bir nedeniniz yoksa tabi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Programın tahmini ederi: 5.000 - 20.000. Yazılımcı dan yazılımcı ya değişir. Ayrıca sadece bu ücretle kalmayıp sağlam bir sunucu kiralamalısınız.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
2 Ay Yazılımcı Ücreti ile yaptırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tahmini trafiği sormadan fiyat verip iş yaptırırsanız ve iş ciddi ise patlarsınız, micro ölçekli ise sorun olmaz. Örneğin sunucu ? api ? hangi teknoloji dil os vs vs
phpanaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Evet dediginiz gibi teamspeak kullanılabilir fakat ben daha özel bişeyler düşünüyorum yani sadece oyuncularla sınırlandırılmayacak içerisinde ticaretin de döneceği bir sistem ve o sistem için geliştirilmiş para birimi yalnızca referans sistemi ile üye olunabilecek belirli seviyeler bulunacak bunlar itibar ticaret saygınlık vs vs gibi puanlama sistemi de dahil edilecek.
i7 8 çekirdek
64 gb ram
1 tb ssd
yaklaşık 100 ip adresi ve bu ip adresleri sürekli sunucu içerisinde kendi kendini değiştirecek belirli süreler aralığında ve kullandıgım her ip 3ncü kullanımdan sonra çöp olacak. sürekli ip adresi satın alıp bir şekilde devrine devam edecek
ddos + firewall + yazılımsal koruma+ exploit + shell +crypto + rat , Dat vs vs vs tüm korunma yöntemleri ve daha bir çoğu
KeremEr
keremer.com.tr
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
O topa giren bir yazılımcının az bir bedel istemeyeceğini umarım şimdiden kabullenmişsinizdir
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Arkadaşlar bilen bilmeyen gelip yorum yapıyor başıkta işinin ehli bir arkadaş demiştim. yani şu istedigim şeyleri çözümleyip bana pm den fiyat ve ne kadar sürede yapabilir onu söylicek o kadar çok şey mi istiyorum ? Şu forumda herkes herseyi biliyor ama kimse çözüm üretemiyor insanlar bilmedigi konularda bile bilmişlik yapıp kendince kulaktan dolma şeylerle bişeyler yazıyor
2 kişi bu mesajı beğendi.