Öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum. Uzun zamandır forumu takipteydim ancak, iş, güç vs. derken o enerjiyi kendimde bulup bir merhaba demeyi beceremedim -üşendim diyebilirim- :D :D :D.
37 yıldır mecburen de olsa bir ailenin ferdiyim. Ama yaşadığımız ortamın bölümlere ayrıldığını, 3 kategoriden oluştuğunu fark ettiğimden beri kendime gelemiyorum üstadım..
Olay şu şekilde gelişiyor
Birinci oda; genellikle karantina odası gibi duruyor içeriye girdiğinizde sörvayvır misali herkes karantina altına alınmış ve bir birleri ile yarışıyorlar. Grubu ise annem ve annemin oğlu oluşturuyor. Oda ya girdiğiniz andan itibaren ki birde arkanızdan kapı kapandığını görürseniz ki çığlık atmanıza gerek yok çünkü tüm dünya ile bağlantınızı kesiyorlar zaten. Merak etmeyin sakin olun ve programın bitmesini bekleyin her şey normale dönecektir.
İkinci oda; aslında buranın da ilk odadan bir farkı yok. Yaşlılıktan sıkılıp gençliğe uğramak isteyenler buraya uğruyor. Grubu ise daha çok Çınar bey ve ekibi, arkadaşları oluşturuyor. Kısacası 60 küsür yaşındaki adamı oyuncaklar ile oynarken görürseniz aman deyim parmak uçlarınızla yürüyün neden mi peder bey'in yaptığı legolar yıkılırsa o zaman devleşiyor ve çocukluğundan sıyrılıp yetişkin bir birey olu veriyor.
Üçüncü oda; aslında en sakin oda burası diyebiliriz. Genellikle yetişkin odası diyoruz buraya. Grubu ise ben ve ilk iki aşamadan geçip odaya giren yetişkinler oluşturuyor. Kısacası ilk iki aşamadan sonra benim oraya gelene kadar ki süreçte silkelenip toparlandıkları için yet yetişkin olu veriyorlar.
Neyse lafı fazla uzattım, kendimi tanıtacağım yerde aile bireylerini tanıtıyorum :). Ben Mustafa Kemal Uğurlu. 80 doğumluyum. Özel bir şirkette mağaza sorumlusu olarak çalışıyorum. Genellikle, forumu kardeşim ile beraber kullanıyoruz -kullanmayı düşünüyoruz-. Her insanın bilmediği, bilemediği bazı durumlar olabileceğinden dolayı yardım alabileceğimiz siz değerli WMAracı sakinlerinin arasında bulunmak istedik..
Umarız, yukarıdaki yazdıklarımızdan ötürü, başınızı ağrıtmamışızdır. Klişe bir tanışma -merhaba- yerine, biraz esprili bir dille kendimizi tanıtmak istedik :)..
Aranızda olmak güzel..
Hoş bulduk!:)