Saffet adlı üyeden alıntı
gorkemaslan Akıl yaşta değil baştadır lafı bir kez daha kanıtlanmış oldu :) Uzatmayacağım kolay gelsin.
Analiz yapacak olursak;
1- Yazdığım şeylere 2'dir yanıt vermek yerine konuyu başka tarafa çektin.
2- Çok bilmişsin fakat kurduğun cümlelerde kendin ile çelişiyorsun.
3- Girişimci yazmışsın tag kısmına anladığım kadarı ile sektörler arası bir korku var.
4- Ben bir şeylere dayanarak konuşuyorum siz kendinizce bir fikir üretip bana 'boş' konuşma dediniz. Önce bana neye dayanarak konuşuyorsun diye sorabilirdiniz yapmadınız çünkü en iyisini biliyorum havasında konuşuyorsunuz.
Birşey bildiğin yok onu anladım da o yüzden. Mesleğe grafiker yazar yazmışsın bir tane referansın ticaretin dahi yok. Çok biliyorsan, git aç bir sağlık sitesi veya teknoloji sitesi kazan görelim ;)
Orada lafımı ortaya söyledim, aynı lafı eden başkaları da var konuda. Sen niye üzerine alındın? Başka bir derdin varsa çözeriz.
Sektörler arası bir korkum yok şu an uğraştığım şeye de para kazanma amacıyla girmedim. Alan el değilim veren elim. Alan el olmak isteyen niş ve yabancı dilli site açsın kazansın diyen de benim.
Ne kadar akıllı olduğunu da verdiğin saçma sapan tavsiye ve cevaplar ile herkese gösteriyorsun zaten. Aferin.
Uzatmak istemiyorum dediğim gibi biraz olgunlaş, hayatın gerçekleriyle yüzleş ondan sonra millete fikir verirsin.