lostyazilim
tr.link

Getirisi olmayan sektörleri sıralayım

28 Mesajlar 3.127 Okunma
acebozum
tr.link

TolgaDogaan TolgaDogaan Freelance Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 23 / 264
  • Ticaret 14, (%100)
Getirisi olmayan sektör yoktur.
mimarcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
webimgo

WebdeSiz WebdeSiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Seo & Reklamcılık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 34 / 64
  • Ticaret 23, (%100)
Getirisi olmayan sektör vardır istediğiniz kadar para harcayın. Adsense ile kazanmak istiyorsanız İngilizce site açmalısınız. 2000li yıllardan beri şahsım olarak web site işleri ile ilgileniyorum kazanmak istiyorsanız +5000TL yatırım ile İngilizce web site açmalısınız
CloumDigital viskipuro

kişi bu mesajı beğendi.

70826 70826 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)
Şu bilmiş bilmiş kazandırmayan sektör yoktur bla bla diye konuşan arkadaşlar bir genel blog açsın bakalım 0,04 tbm ile ne kazanabiliyorlar görelim.

Herkes her konuda fikir sahibi anasını satayım.

Eğer bu işlere sadece para kazanma odaklı giriyorsanız niş ve ingilizce bir site açarsınız onun dışında boşa kürek çekersiniz. Kazancağınız para dişinizin kovuğuna bile gitmez.
AzX66

kişi bu mesajı beğendi.

Saffet Saffet Web Hizmetleri Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
gorkemaslan Genel blog sektör olmaz yalnız.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)

Saffet adlı üyeden alıntı

gorkemaslan Genel blog sektör olmaz yalnız.

Orada örnek verdim, bilmişlik taslayacaksan sağlık sektörü derim bende sana o zaman. Boş muhabbete gerek yok kazandırmayan sektör yoktur bla bla diye beylik laflar etmeyin. Uzaktan davulun sesi güzel geliyor herkese.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
gorkemaslan Sağlam örnek vereceksinizki söylediğiniz söze inanalım. Kendi örneğiniz yanlış bir de bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorsunuz...

• Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)

gorkemaslan Sağlam örnek vereceksinizki söylediğiniz söze inanalım. Kendi örneğiniz yanlış bir de bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyorsunuz...

Neyi kanıtlamaya çalışayım ki kardeşim sana daha yaşın 19. Ne gördün ki insanlara tavsiye veriyorsun birde. Önce bir olgunlaş bakalım. Buradan öyle boş boş sallama yok her sektör kazandırır vs diye.
LiDYASIZ

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 966
  • Beğeniler 198 / 326
  • Ticaret 0, (%0)
gorkemaslan Akıl yaşta değil baştadır lafı bir kez daha kanıtlanmış oldu :) Uzatmayacağım kolay gelsin.

Analiz yapacak olursak;
1- Yazdığım şeylere 2'dir yanıt vermek yerine konuyu başka tarafa çektin.
2- Çok bilmişsin fakat kurduğun cümlelerde kendin ile çelişiyorsun.
3- Girişimci yazmışsın tag kısmına anladığım kadarı ile sektörler arası bir korku var.
4- Ben bir şeylere dayanarak konuşuyorum siz kendinizce bir fikir üretip bana 'boş' konuşma dediniz. Önce bana neye dayanarak konuşuyorsun diye sorabilirdiniz yapmadınız çünkü en iyisini biliyorum havasında konuşuyorsunuz.

ugurdogan7 ugurdogan7 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek İnternet Girişimcisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** D**
  • Mesajlar 267
  • Beğeniler 25 / 49
  • Ticaret 0, (%0)
gorkemaslan hocam bende Saffet arkadaşıma katılıyorum.Ayrıca yaş ile olgunlaşma karşılaştırmanızın da yanlış olduğunu düşünüyorum.Bende 19 yaşındayım, 16 yaşında 3-4k kazanan insanlar bile tanıyorum(Haberlere düşen, milyoner olan kişileri söylemiyorum bile) iş emek ve neyi yaptığını bilmekte bitiyor.Ayrıca bu zaman kadar ki sitelerim arasında ne bir niş ne de ingilizce site yer aldı ancak gayet makul gelirim oldu.En başta dediğim gibi emek ve neyi yaptını bilmekte bitiyor iş tabi bu kendi görüşüm.Yanlışım varsa düzeltiniz...
Saffet

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1057
  • Beğeniler 228 / 482
  • Ticaret 17, (%100)

gorkemaslan Akıl yaşta değil baştadır lafı bir kez daha kanıtlanmış oldu :) Uzatmayacağım kolay gelsin.

Analiz yapacak olursak;
1- Yazdığım şeylere 2'dir yanıt vermek yerine konuyu başka tarafa çektin.
2- Çok bilmişsin fakat kurduğun cümlelerde kendin ile çelişiyorsun.
3- Girişimci yazmışsın tag kısmına anladığım kadarı ile sektörler arası bir korku var.
4- Ben bir şeylere dayanarak konuşuyorum siz kendinizce bir fikir üretip bana 'boş' konuşma dediniz. Önce bana neye dayanarak konuşuyorsun diye sorabilirdiniz yapmadınız çünkü en iyisini biliyorum havasında konuşuyorsunuz.

Birşey bildiğin yok onu anladım da o yüzden. Mesleğe grafiker yazar yazmışsın bir tane referansın ticaretin dahi yok. Çok biliyorsan, git aç bir sağlık sitesi veya teknoloji sitesi kazan görelim ;)

Orada lafımı ortaya söyledim, aynı lafı eden başkaları da var konuda. Sen niye üzerine alındın? Başka bir derdin varsa çözeriz.

Sektörler arası bir korkum yok şu an uğraştığım şeye de para kazanma amacıyla girmedim. Alan el değilim veren elim. Alan el olmak isteyen niş ve yabancı dilli site açsın kazansın diyen de benim.

Ne kadar akıllı olduğunu da verdiğin saçma sapan tavsiye ve cevaplar ile herkese gösteriyorsun zaten. Aferin.

Uzatmak istemiyorum dediğim gibi biraz olgunlaş, hayatın gerçekleriyle yüzleş ondan sonra millete fikir verirsin.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al