Arkadaşlar, Gaziantep'e Türkiyenin en büyük sosyal park projesi yapılıyor. 1.7 Milyon metrekare alanı kapsayacak parkta, eğlence merkezleri, sosyal tesisler, spor salonları, oteller, lokantalar, alışveriş merkezleri, havuzlar, statyumlar, piknik alanları gibi şeylerin yanında içinden tramvay bile geçecek sizin anlayacağınız milyar dolarlık proje.. Ankarada ki gençlik parkının 10 mislini düşünün..
Parkın çalışmaları devam ediyor, ben park ile ilgili bir domain alıp, proje ile ilgili bazı bilgiler yerleştirdim ve google'a bu konuda 1. sıradayım. http://www.gaziantepyesilvadiparki.com Bu site dışında derli toplu bir kaynak bulunmuyor.
Bu sitenin bana ilerde ne gibi getirisi olabilir, park kullanıma açılınca reklam alabilir miyim, parkta açılacak alışveriş merkezleri, sosyal tesisler vb. işletmelerin reklamı gibi. Ne düşünüyorsunuz, tutar mı.. Bi de belediye ile başım belaya girer mi bu site yüzünden..
Ve temayı değiştirmem gerekli mi, sitede ne gibi bölümler olmalı, bu siteye para harcamaya değer mi..?