-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar üniversite bitirme ödevi olarak.. ASP.NET C# kullanarak canlı destek sistemi yapmam istendi. Bilgisayar için program ve websitesi içinde bir script tarzında. Siteden canlı destek oluşturdukların da programda gözükecek geri kalan kısmı az çok biliyorsunuz. Bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek veya bir kaynak gösterebilecek birileri muhakkak vardır. Şimdiden teşekkür ederim.
UmutWare
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ögrenci & Yazılım
-
-
Ad Soyad
U** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yardımcı olalım da hocam üniversite ödevlerinizi başkalarına yaptırarak sizin bir kârınız olmaz ben ygs den geçemedim şimdi tekrar hazırlanıcam Allah izin verirse kazanıcam bu sene ama ödevlerimi kimseye yaptırmayı düşünmüyorum çünki gerekli bilgiye zaten sahibim yani demem o ki siz yapın bence :) neyse
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum ben yaptıracak birini aramıyorum sadece kafamda tam oturtamadım.. Onun için yardım almak istiyorum. Üniversite de çoğu kişinin ödevini yaptım ama bu biraz beni zorluyor yani tam olarak ne ve nasıl yapacağımdan emin değilim. Anlayacağın ufak bir yardım almak istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebProgramlama
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam. Bu projeyi yaparsanız global bir hizmet verirsiniz :) Hoca ne istemiş öyle şaşırttı yani.
Ticket sistemi gibi mantık biraz daha anlık ancak. Adam isim giricek o isme hemen veritabanında id - isim - mesaj - tarih oluşacak. Siz o id'ye göre mesaj attığınızda mesaj o arkadaşa gidicek. Sohbet bitince id'ye göre kullanıcıyı silecek vt şişmesin :)
Benim aklıma böyle geldi. Bende Asp.net geliştiriyorum. Seve seve yardımcı olmaya fikir alışverişi yapmaya çalışırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.