SKYPE VE MAIL: ugurugurcan@outlook.com
www.ugurugurcan.com | Biraz beni tanıyabilirsiniz. Kişisel Web Sitem
Ayrıca mail de atabilirsiniz.
23 KASIM 2012'DEN İTİBAREN DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN YORUMLARI[/CENTER]
arkadaş ile düzenli çalışıyoruz, son derece memnunum. verdiği hizmetler son derece kaliteli, içerik sosyal medyaya uygun ise devasal bir trafiğe sahip Türkiye çapında daha büyük ve kaliteli sayfa olduğunu düşünmüyorum.
Herkese tavsiye ederim,
Herkese tavsiye ederim,
Elimden o kadar sayfa gelip geçti ama reklama bu kadar yatkın ve bu kadar aktif sayfalar görmedim... Şiddetle çalışmanızı tavsiye ederim..
Sayfadaki ziyaretçi sayısı çok aktif doğru yere reklam vermişim . Anlık ziyaretçi sayısı 1k yı geçti. Arkadaşla çalışmamız devam edecektir .. Gözünüz arkada kalmadan reklam verin pişman olmayacaksınız ...
kalıcı reklam alınmıştır. oldukça başarılı.
Reklam alındı dönüşü çok iyiydi.
arkadaş sağolsun çok ilgili.
1 reklam için anlaşıldı. İlgili arkadaş tavsiye ederim...
10 dakikalık reklam denemesi sonucu birçok aktif sayfaya sahibim diye geçinenlerden daha olumlu dönüş sağladım,
ayrıca reklam sonunda arkadaşın tıklanma oranını gösteren rapor sunmasıda + hizmet olarak eklenebilir. Kısa zamanda tekrar çalışmak dileğiyle.
ayrıca reklam sonunda arkadaşın tıklanma oranını gösteren rapor sunmasıda + hizmet olarak eklenebilir. Kısa zamanda tekrar çalışmak dileğiyle.
arkadaş bu nasıl bi sayfadır böyle aman allah nazardan korusun arkadaştan rica ettim 10 dakka sadece bi sayfada deneme yaptık ben böyle bir hit görmedim şimdiye kadar, az daha benim site yavaşladı, server kilitlenmek üzere geldi sonra kaldırttım reklamı. Yani diyeceğim şu ki kesinlikle ve kesinlikle verdiğiniz paranın kat kat fazlasını alırsınız her idiasına girerim herkesle.. :)
En küçük paketi aldım, çok çok iyi geridönüşüm sağladı. En büyük paketi alıyorum şu anda. Teşekkürler.
1 adet reklam alındı, ilgili ve bilgili bir arkadaş
daha öncede defalarca facebook sayfalarına reklam verdim. Ben bu kadar güzel dönüş alabileceğiniz başka bir sayfa daha görmedim. çok teşşekürler tekrar çalışırız inşallah
Arkadaşla haftalık anlaşılmıştır dönüşler gayet iyi
reklamda anlaşılmıştır ilgili bir arkadaş
Sayfamın reklamını yaptırdım gayet özenli ve titiz davrandi teşekkürler.
Reklam 1.000.000 Kişiye yayınlanmaya başladı , teşekkürler
Reklam için anlaşıldı ödeme yapıldı reklam yayınlandı.
reklam için anlaşıldı ödeme yapıldı
Arkadaş film sitemin reklamını yayınladı 5dk önce saat 11 olmasına rağmen gelen hit gayet güzel 5dk sürede beğendim gerçekten etkili tavsiye ederim...
Dün Facebbok sayfası için reklam anlaşması yapılmıştı. Biraz önce ödeme geçildi. ve reklam başlandı. Gerçekten aktif, seri bir şekilde reklamın sonucunu aldık.Sürekli çalışılacak bu arkadaşla.
1 haftalık reklam anlaşması yapıldı ilk günde çok iyi geri dönüş aldım.
Teşekkürler..
Teşekkürler..
Geri dönüşler gayet iyi.tavsiye edilir.
Anlasma saglandi. Hayirli olsun
reklam alınmıştır geri dönüşler oldukça iyi....
Gold reklam anlaşılmıştır. İlgili arkadaş.
Reklam 1.000.000 Kişiye yayınlandı. ben memnun kaldım. arkadaş ilgili birisi sağolsun.
reklam alınmıştır geri dönüşü çok iyiydi tavsiye ederim.
Reklam alındı, dönüşler çok iyi. Hayırlı işler.
haftalık reklam anlaşması yapılmıştır saglam geri dönüşler
müşterilerimin sitelerini her zaman reklam yaptırıyorum uygun fiyat olduğu için kaçılılmaz bir fırsat hitlerdende çok memnunum ortalama 1k-1.5k hit gelmektedir hayırlı işler dilerim...
Platin paket alındı arkadaş gayet ilgili geri dönüşler mükemmel
anlaşma yapıldı, reklam yayınladı geri dönüşlerde olumluydu, devamlı çalışma kararı aldığımız bir arkadaş, tavsiye ederim..
inanılmaz bir çalışmaydı, gerçekte parayı hakeden bir arkadaşımız, gözüm kapalı kefilim kendisine
Reklam Alınmıştır İşinin hakkını veren bir arkadaş Teşekkürler
Reklam paketi alınmıştır. Arkadaşa ilgi alaka ve anlayışından dolayı teşekkür ediyorum
Platin paket alındıı.. Dönüşler oldukça iyi. :) Haftalık olarak anlaşmayı düşünmekteyim.
Platin paket için anlaşıldı, teşekkürler.
Platin reklamda anlaşıldı. Bir kaç gün içerisinde kendi hazırlıklarımı tamamlayıp reklamı vereceğim. Geri dönüşlerin iyi olacağına inanıyorum. Arkadaş konuyla ilgili, fazlasıyla yardımcı oluyor.
1 haftalık Silver paket alınmıştır. Dönüşler harika tavsiye ederim
1 Haftalık silver paket satın alınmıştır.Ödeme yapılmıştır.Reklamlara başlanacaktır.
1 haftalık gold paket alındı
Reklam verildi. Dönüş gayet güzel :)
bir kaç kere çalıştık.. çok memnun kaldım.. sürekli çalışıyoruz.. sayfalar canlı sayfalardır..
Reklam için anlaşıldı ve ilgili bir şekilde reklamı yaptı. Ben daha yüksek beklentilerdeydim gibi bişey dediğimde hemen başka sayfalarında da ekstra reklam yaptı ve parayı aldıktan sonra bile müşteri memnunuyetini düşünen bir arkadaş....
Tavsiye ederim.
Tavsiye ederim.
alındı geri dönüşler çok iyi
Gold reklam alındı. teşekkür ederim.
Hayırlı satışlar, bol kazançlar hocam...
gold reklam alındı
reklam çalışması yapıldı.. Mükemmel dönüş.
Platin Reklam alındı :)
gold reklam alındı hızlı ticaret ilgisinden dolayı tşker.
5 adet gold alinmisdir, hayirli ugurlu olsun
Reklam alındı arkadaşın dönüşleri gayet güzel tabsiye ederim
Reklam yaptırdım. Müşteri memnuniyeti ön planda olan bir arkadaş.
ilgiye teşekkürler
ilgiye teşekkürler
günlük ve haftalık çalışmalarımız oldu..olumlu geri dönüşler aldık..hayırlı işler diliyorum..
Çok iyi dönüşler aldığım nadir kişilerden. Kendini düşünen bencil sayfa sahiplerinden değil. Bu saatte maç var aktif olmaz diyebilecek kadar dürüst biri.
Dönüşlerde gayet iyi tavsiye ederim. İyi çalışmalar.
Dönüşlerde gayet iyi tavsiye ederim. İyi çalışmalar.
Arkadaşla daha evvel çalışmıştık ,***daki facebook sayfalarına zaman zaman reklam veririm onunki kadar iyi dönüş aldığım sayfaya henüz rastlamadım. Yeni bir iş için anlaştık yarın başlıyor . Hayırlı olur inşallah
Şuana kadar yaptığı hizmetten ve müşteriye olan davranışından dolayı arkadaşı can-ı gönülden tebrik ediyorum.
Platin reklam alımı yapılmıştır.
Kurumsal firmalarımız için uygulama çalışmaları için anlaştık arkadaş ile.
Başarılı ve güvenilir bir arkadaş.
Kurumsal firmalarımız için uygulama çalışmaları için anlaştık arkadaş ile.
Başarılı ve güvenilir bir arkadaş.
Silver reklam satın alındı ilgi ve alaka muazzam, önerileride cabası :) Teşekkürler :)
inanılmaz bi dönüş oldu tesekkurler :)
Platin paket alındı, hayırlı işler.
2 defa reklam alındı dönüşler süper.
Uğur hocamla uzun süreler çalışacağız. Kendisini, tabiri caizse şiddetle tavsiye ediyorum. Ellerine sağlık teşekkür ediyorum.
muhteşem bir geri dönüş aldım. tavsiye ederim
fazlasıyla ilgili arkadas parasının hakkını fazlası ile veriyor sayfalar.
Arkadaşdan dün sayfa aldık yetmedi bugunde reklam aldık çok ilgili ve kaliteli sayfaları olan bir arkadaş.
guvenilir arkadas,
isini yapmasi icin pesinden kosmaniza gerek yok. ne soylendiyse harfiyen yerine getirdi. tesekkur ederim.
isini yapmasi icin pesinden kosmaniza gerek yok. ne soylendiyse harfiyen yerine getirdi. tesekkur ederim.
Mükemmel bir kisilik tavsiye ediyorum
1 Adet Platin paket alınmıştır. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı acaip bir şekilde teşekkürlerimi sunuyorum. etkiyi görüp kalan 4 site içinde uzun soluklu çalışmalara devam edicez inşallah.
Silver Paket için anlaşılmıştır güvenilir arkadaştır.
reklam alındı., geri dönüşler oldukça iyi.
Sizinle çalıştığımız için son derece memnunum. Umarım uzun soluklu çalışmaya başlarız.
Sizinle çalıştığımız için son derece memnunum. Umarım uzun soluklu çalışmaya başlarız.