-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Wordpresste oldukça yeniyim ve wordpress tabanlı yeni bir sosyal içerik platformu açtım.
Amacım özgün içerikler yaparak Adsense onayı almak.
Bunun dışında Wordpress çok büyük bir dünya. Kullandığım tema maalesef ücretsiz.ColorMag TEMA'sını kullanıyorum.
Sizlerden ricam bana altın değerinde tavsiyeler vermeniz.Neler yapabilirim ? SEO hakkında neler bilmem gerek ?Site hızını arttırmak için vs neler yapabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim.
www.hangiulkede.com
akifaykan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web tasarım
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yoast SEO eklentisi ile başlayıp özgün ve sağlam içerikler girmeye başlayabilirsin. Sosyal ağları mutlaka kullan. Facebook, twitter, özellikle Youtube kanalın olsun vs.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnstagramda 10 K lık bilgi paylaşımı yaptığım bi sayfam var günde 3 4 gönderi attığım. Yaklaşık günlük 50 100 arası takipçi geliyor.Nasıl değerlendiririm ?
www.hangiulkede.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aşırı seo'ya takılmamanı öneririm, öncelikle kullanıcı odaklı çalış. sosyal medya güzel bir reklam aracı ordan hit takipçi çekmeye çalış gerisi gelir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
wordpress seo gibi konularda paylaşım yapan blogları taip et bu tür içerikleri bulursun.
Örnek benim bloğum :) (imzada)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazıları SEO ya uygun yazmaya çalışıyorum fakat bazen okunulabilirlik yeşil yanmıyor ? Bu önemli bişey mi ? Yazının özgünlüğünü nerden kontrol edebilirim ?
www.hangiulkede.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tekrardan merhaba siteme artık sosyal medya hesabımdan trafik çekmeye başladım 2 gün oldu şimdilik günlük 200 kişi var gün geçtikçe büyüceğini düşünüyorum.
Ama bazı sorunlarım var Worpress hakkında yardım etmek isteyen olursa çok sevinirim.
www.hangiulkede.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sosyal içerik sitesi dolu ortalık işin zor, baya baya uğraşman etrafta olmayan içerikler girmen lazım. İçerik eklemeden önce kendine plan çiz sonra sosyal hesapları aç, onlara banner , logo tasarla, gireceğin etiketleri araştır en çok ney aranıyor, ne tutar onları hep düşünüp ayarlaman lazım.