-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Satın mı aldıysanız hiç bir şey isteyemez. Fakat satın almadıysanız bir anca önce satın almanızı tavsiye ederim.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Themeforestta satışta olan bir html temaya yazılım geliştirdim şeklinde anlaşılıyor. Sorun nedir tam olarak ben anlamadım şimdi?
sefacandemir.com.tr
ruzigar
Php İçerik Botları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
kodcu
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
kendini guvenceye almadan hıcbır sekılde yazılımını teslım etme. gerı donusu yok bu ısın.
ruzigar
Php İçerik Botları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
kodcu
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
yuz yuze gorusme sansın varsa sozlesme yap. tahmınımce soz konusu kısı turk degıl. codecanyon da satacaksa ıoncube ıle teslım etmen de mumkun olmaz. pek de kendını guvenceye alabılecekmıssın gıbı durmuyor. bence kendın sat. talep gorecek bır yazılım ıse neden baskasının satmasına ıhtıyacın olsun kı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yazdıklarınızı anlamam (halen doğru mu anladım emin değilim) birkaç dakika sürdü, tuhaf geldi durum bana kusura bakmayın.
Siz TF'da bir html içerik gördünüz, bunda bazı geliştirmeler yaptınız ve temanın sahibiyle iletişime geçtiniz, o da size gel %50 ortak olarak birlikte satalım dedi bunu öyle mi?
Doğru anladıysam aklımdaki sorular:
1) Yaptığınız geliştirme gerçekten sıra dışı, kimsenin yazamayacağı, çok çok ilginç bir geliştirme mi eğer öyleyse biraz mantıklı görünüyor.
Değilse
2) Ürünün yazarı olan adam geliştirmeyi niye kendi yapmıyor da sizle ortak olmak istiyor? Neleri geliştirdiğinizi bilmiyor mu? Eğer bilmiyorsa bilmediği şey için nasıl %50 teklif ediyor. Eğer biliyorsa o geliştirmeyi niye oturup kendi yapmıyor:? O içeriği sıfırdan yazan adam geliştirmeyi niye yapamıyor?
3)%50 çok ciddi bir oran, %25 der anlarım da, sıfırdan yazılan bir şeye bir geliştirme getiren adama %50 ortaklık mantıklı mı bu sektörde?
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain bazlı lisans yap kontrol sende satış o arkadaşta olsun.