-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitem domain vs hepsi hazır satış yapmaya başlamak için devletten vergi vs başvurmam şartmı.Yarın satış yapmaya başlasam ne kadar ceza yerim. Atmam gereken adımlar nelerdir.
Android uygulamalarınız yazılır,Reskin yapılır,Adwords Yönetimi,Seo.E-ticaret Profesyonel hizmet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cevaplar için teşekkür ederim. Vergi levhası için hangi kuruma müracat etmem gerekir ve ne kadar ücret alıyorlar..
Android uygulamalarınız yazılır,Reskin yapılır,Adwords Yönetimi,Seo.E-ticaret Profesyonel hizmet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnşallah hayırlısı olur.2009 yılından beri webmasterım ve freelance yazılımcıyım , bunca zaman şunu gördüm bizimkisi amelelikten başka birşey değilmiş . Web sitelerin e-ticaret siteleri de dahil yazılımını yaptım internet işlerini yaptım hiçbirşey bilmeyen insanlara, yine kazandığım çektiğim ağız kokusuna değmedi.Eskiden bilirsiniz zone webmaster formu vardı düşünün o zamandan beri bu işin içindeyim..AmaBundan sonra böyle kendi işinin patronu olacaksın azda olsa öz de olsa kafan rahat olacak.Bu ülkede bilgi yazılım vs gerçek değerini görmüyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet eticaret iyi kazandırır ama tek başınıza olmaz illaki yanınızda birilerini çalıştırmak zorunda kalacaksınız muhasebeci masrafı, eleman masrafı, fatura masrafı, kargo masrafı gibi maddi sıkıntılar yaratabilir(para durumunuz nedir bilmiyorum) ama dediğiniz doğru yaşım 21 araştırmadığım şey kalmadı ancak her devirde ticaretin ölmediğini gördüm sadece bu ticareti günümüz şartlarında online olarak yapmak ve müşterilere güven sağlamak gerisi çorap söküğü :)
See Of Lie