-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar bilmem kaç yıldır TT'deyiz. Şükür neredeyse hiç sorun yaşamadım ancak artık 16 mbit 75 GB AKN yetmiyor 3 5 gün içinde 5 mbit de sürünüyoruz. Bende Turk.net baktım ona şimdi VDSL falan almam gerekecek günlerce bağlantı beklenecek falan fıstık. Turk *******u aradım dedim böyle böyle "Hız Düşümüne Son Verin" diye bir kampanya varmış benim aklıma 16 Mbit 200 GB Sınırsız AKN paket 80 tl dedi ve aklıma yattı dedim biz 6 7 yıldır ***** kullanıyoruz bir indirim falan olmaz mı falan derken Türk ******* müdürlüğüne gidip orada farklı kampanya ve farklı fiyatların olabileceğini söyledi bende bugün öğleden sonra gidip bir bakacağım gelişmeleri yazarım :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gelişmeleri bu konu altında paylaşırsan sevinirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
gıda mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o konuda en iyisi turksat. ben hızdan dolayı superonline fiber kullanıyorum. bundan bir iki sene önce turkneti kapattırmak istediğimizde arayınca telefonu açmıyorlardı yada sesinizi alamıyorum deyip kapatıyorlardı şuan nasıldır bilmiyorum. Ben turkneti noterden ihtar çekerek kapattım
Doğru olması gereken yol hiç bir zaman düz değildir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
gıda mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ebagcuvan *****i bedava yaparlarsa bağlatabilirim :D pek hoş anılarımız yok :D
Doğru olması gereken yol hiç bir zaman düz değildir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Valla hocam ofisimde ************* kullanıyorum bende memnunum. Altyapım 77mbps kadar çıkmış fiyatlar uygunlaşsa güzel bir tarifeye geçmek istiyorum. Şuanlık 16mbps lık bir paket kullanıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
3 gün önce bende taahhüte rağmen iptal ettirdim. TurkNETe başvuruda bulundum ve bu gün açılacak sanırım.
Ayrıca taahhütünüz bitti ise *****in verdiği modem sizin oluyor bu modemi turk nette kullanabilirsiniz. Ve şunu da belirteyim eğer tekirdağa yakın bir konumda iseniz abonelik başvurusu yaparken mebcut aboneliğime ait portu kullanmak istiyorum derseniz onlar sizin yerinize ***** aboneliğinizi iptal ettirip kurulum vs yaptırmadan ***** porrunu üstüne alacak ve max 2-3 gün içinde turk net üyesi olacaksınız.
Tekirdağ ne alaka diyecek olan arkadaşlara belirteyim Adana da oturuyorum abonelik sözleşmesini genel merkezlerine (Tekirdağ) yollamak gerekiyor dolayısıyla 3 gün kargo süresiyle işler uzuyor.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Turknete bir kaç ay önce geçtim tecrubelerimi bir bir yazayım. 24 mbps turk ******* kullanıyorken 8 mbps alamıyordum. Yıllardır cok kotu bir internet kullandım. Turknete geçtim. Sitesinden adres sorgulamada 32 mbps altyapı oldugu yazıyordu. Su an ben de inanamıyorum ama 30mbps internet hızım var. Stabil değişmiyor. Ev telefonu hizmeti de cabası.
Ben çok memnunum. Başka sirketten geçişte taahhütünüz varsa 120 tl ye kadar olan kısmını turknet oduyor. Arkadasını getir kampanyasıyla kaç arkadas davet ederseniz o kadar ay bedava kullanıyorsunuz. Davet ettiğiniz arkadasınız da bedava kullanıyor. Dileyene yardımcı olurum.
2 kişi bu mesajı beğendi.