Efeshost firmasında resellerim var,ama firma yetkilisi Uğur beye hiçbir şekilde ulaşamıyorum,kendisi böyle birşey yapacak birine benzemiyordu müşteriye değer veren birisiydi ancak iki gündür siteleri dahil hiçbiryere ulaşamıyorum..
Telefonları kapalı msnleri kapalı
Sadece iki gün önce sitelerine koydukları indexteki açıklama halen duruyor..
Sevgili Müşterilerimiz
Fransada Yaşanan sorunlar sonucunda bütün lokal makinalarımızın fişleri cekilmiş durumdadır . Hemen firma olarak Türkiye lokasyon sunucularımızı aktif olmuş durumdadır . Lütfen Dns serverlarınızın ip adreslerini
31.7.33.182 olarak güncelleyiniz . Windows ve Türkiye lokasyon sunucularımızda herhangi bir veri kaybı olmaksızın Web siteleriniz aktif durumdadır .
Müşteri girişleriniz ve destek bildirimleriniz gün içerisinde Müşteri panelimiz aktif duruma gelicek ve girişler sağlanacaktır .
Saygılarımızla Efeshost İnternet Hizmetleri .
NSLeri güncelledim bekliyorum durumla ilgili olarak kendisiyle görüşen bilgi alan varsa banada haber verirse sevinirim..
Siteler kaç gündür yayında değil,teknik problemler olabilir elbette ama bilgi verilmemesi yada kısıtlı bilgi verilmesi insanları merakta bırakıyor..
Saygılarımla..
Mod arkadaşlardan ricam konuyu kilitlemeyin lütfen firma kullanıcıları olarak burada bilgilerimizi paylaşırız..