Aleyküm selam, kendi tecrübelerimden yola çıkarak birkaç öneride bulunmak istiyorum :)
- İçeriklerinizde daha kaliteli ve ilgi çekici resimler kullanmalısınız.
- Resim ve videoları ön plana çıkarmak için bunların altına açıklamalar yazmalısınız.
- İçeriklerde
özgünlük en önemli şeylerden birisidir. Sitenizde paylaştığınız yazıyı eğer bir yerden alıntı yaparak yazıyorsanız
tamamen alıntı yapmak yerine kendi cümlelerinizle değişiklik yaparak yazmalısınız. Yoksa uzun vadede bir ilerleme kaydedileceğini düşünmüyorum.
http://hayvanlar.tv/view/aslanlar-n-zellikler/CmzcP- Bu sayfayı ele aldığımda; link yapısının doğru ayarlanmadığını görüyorum. Şu şekilde ayarlamanız daha iyi olacaktır:
/aslanlarin-ozellikleriYa da daha gizemli kılmak için:
/aslanlarin-bilinmeyen-ozellikleri gibi konu başlığında, bağlantısında ve içeriğinde kelime oyunları yapabilirsiniz.
- Etiketlerinizi çeşitlendirmelisiniz.
- Temanın bazı bölümlerinde ve url yapısında İngilizce yazılar mevcut, bunları Türkçeye çevirmeniz iyi olacaktır.
Son önerim ise, bir anda birçok kategoriye yönelmek yerine yavaş yavaş kategori sayısını arttırmanızdır. Önemli olan çeşit sayısı değil, içerik zenginliğidir. Bunun dışında güzel bir alan. İlgilendiğiniz ve üstüne düştüğünüz taktirde neden olmasın?