-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sisteme yeni dahil oldum. Yorumlara baktım ve yükleme yapmaya karar verdim. Yükleme yaptığım ilk gün panelin kapalı olduğunu alım yaparken verdiği uyarıyla fark ettim malesef. Çünkü başka hiç bir yerde uyarı yok. Uyarı da verilen düzeltme saati 3 - 4 saat arası olmasına karşın yaklaşık 2 saattir beklemedeyim. Sistem Sanırım Saat 17.00'dan Önce Gitmiş. Destekten ve Whatsappdan dönüşte yok. Üzücü.
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Sistemin açık olduğu çok nadir. Sürekli gelen mesajlarla görüyoruz. Aktif edildi mesajı aldığımız gün girmek istediğimizde tekrardan bakıma alındı uyarısı geliyor ve 2 3 gün bekliyoruz. Piyasa içerisinde bu kadar bekleme süresi oluşturmak prestij kaybına neden olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
manuel begenı kac k atıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
social media pazarlama
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
dun 20k takipci islmi aldim hesabimdan para kesti odme onaylanmadi destek yaziyoruz destek bildirimini kapatiyor ayiptir yani para veriyoruz surekli kullaniyoruz birdaha yap dedi birdahw odeme bildirimi yaptim
gene birsey yok odeme sisteminizde sorun var galiba parayi alip onaylamiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Toplamda 4 işlem gerçekleştirdim, hiç bir sorunla karşılaşmadım destek sistemine biraz gec bakıyorlar evet ama takipciler sorunsuz fazlasıyla geliyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.