-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Alırken iyi de öderken mi zoruna gidiyor hocam?
Ufaktan ödemeye başla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Önce borç bankaya gider. Banka seni arar. Daha sonra vergi dairesine gider. Orada adamla anlaşıp taksitlendirirsin. İlk taksidi yatırdığın zaman bir sonraki vergi affına kadar kimse dokunmaz. Vergi affıyla da 2 aylık taksitlere böldürüp rahat rahat ödersin. Kolay kolay haciz gelmez, vergi dairesiyle anlaışırsan banka hesabına tedbir de gelmez. Hiç korkma kardeşim. Vergi memuruyla konuşup anlaşmaya bak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Devlet her türlü güzelliği yapar emin ol bundan, siz güzel dille durumu anlatırsanız anlayışla karşılarlar ana parayı isterler taksitlendirmeye sunarlar 12 ay veya 18 ay gibi süre içersinde ödemen gerektiğini bildirirler,veya daha uzun vade sunarlar, ancak benim kafama takılan birşey var bunca yıl sigortalı çalışmadınız mı ? sigortalı bir işe girdiğinizde devlet maaşınızın 4/1 ni el koyar borcu ordan kapatmaya başlar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Akademisyen
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Birkaç yıl önce KYK borcum vergi dairesine aktarıldığı için vergi dairesi uzerime olan araca ve eve haciz uygulayarak satılamaz ibaresi (haciz) koydurdu. Borç ilgili vergi dairesine yatırıldıktan sonra haciz kalktı. Devlet Hemen satışına gitmiyor banka vb kurumlar gibi ama olası satışlarınızda mutlaka yatırmak zorunda ve haczi kaldırmak zorunda kalıyorsunuz. Ki benim borcumun üzerinden 17 yıl geçmişti.
Kiralikaraba.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaşlar şu bazı insanların yorumlara bakıyorumda sanki ben ödemiyeceğim demişimde s...s... devlet alır yok efendim alırken iyidide öderken mi sorun oldu falan. Önce ne demek istediğimi anlasaydınız sonra yorum yapsaydınız daha iyiydi. Bizde biliyoruz devletin öyle ama böyle bi şekilde parayı alacağını. Ben 4 yıldır sigortalı çalışıyorum okul bittiğinden beri. 2012 den beri bana hiç bir şekilde ulaşılmadığı için sordum sizdede süreç bu şekilde mi oldu diye. Diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarada teşekkürler. Vergi dairesine gitcem en kısa sürede. Bir de peşin ödeme hususunda acaba indirim uygulanır mı acaba. 15 binde olsa 9 binde olsa peşin ödeyeceğim ama 9 ödeniyoken 15 ödemek istemem tabiki bakalım görüşeyim bi 😊
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Yayıncı
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar bende 5-6 yıl gibi ödemedim. İcra şöyle geliyor vergi borcu olarak işleniyor ve banka hesaplarınıza bloke koyuyorlar, maaş haczi geliyor. Yani e-haciz olarak koyuyorlar.
Hesaplarınızda 1-2 gun gıbı bır para beklettiğinizde direk bloke olarak işliyor. Bankalardan kredi, kredi kartı gibi alma durumlarında sorun yaşıyorsunuz. kısacası bir şekilde ödeyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ödemeyen çok ama ehaciz var artık devlet bankaya kuruş paran girerse el koyabilir :) maaş yatıyorsa hesabına o bile güme gidebilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Nakit ödeme imkanınız varsa faizin büyük kısmını sileceklerdir diye düşünüyorum.
Siz yine de vergi memuru ile konuşurken borçtan kurtulmak istediğinizi, faizin tamamen silinmesi gibi bir seçenek var ise nakit ödeme yapmak istediğinizi söyleyin.
Belki cuzi miktar faiz ile borcunuzu kapatma şansınız olur.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**