Arkadaşlar uzun süredir planladığım bir projem var. Yabancı dizi haberleri yapacağım. İçerisinde dizilerin konuları da olacak. Film haberleri ve film konuları vs. Oyuncu sayfaları gibi içerikler ekleyeceğim. Yaklasık 2 aydır baslayacağım ama hep çeşitli sebeplerden ertelendi. Maddi sıkıntım oldu domain hosting parası konusunda. Sonrasında ise domain seçemedim tema seçemedim hala devam ediyor bu sıkıntılar. Proje konusunda çok hevesliyim. Elimde 100 ün üzerinde hazır makale bile var. Boş zamanlarımda ufaktan çalışmaya başladım.
Bu tarz dizi haberleri sitesi için önerebileceğiniz temalar var mı? Ücretsiz veya uygun fiyatlı olan temalar. (lütfen bombox ve ionmag önermeyin:D)
Blogger alt yapısı mı kullansam daha iyi olur sizce wordpress mi? Nedense blogger şu sıralar çok daha çekici gelmeye başladı bana.
Varsa birde domain önerinizi alabilirim. İnanın çok güçlük yaşıyorum. Domain özellikle büyük bir sorun teşkil ediyor benim için. Büyük sorumluluk gibi geliyor. Domain biraz marka biraz keyword tarz olması lazım ama.