-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar üzgünüm ki 2 haftadır sitem hack yiyor :( Şöyle bi durum var ki gerçekten bu hack işi iyice azıttı hani artık bu işi egolarını tatmin etmek isteyenler var.:( Bizde yaptık zamanında ama kendimizi belli etmedik böle ve kendi ülkemizin sitelerini yücelttik.Hacker adam kendisini belli etmez zaten ne yapıosa gizli yapar..
3 4 tane çakal kendilerini hacker zannedip bi şeyler yapıyorlar.ama sonunu düşünmüyorlar.Bütün hepsini kınıyorum burdan insanları haksız yere hacklemeye gerek yok yapıyosan git nerde yapıosan yap neden türkiye de yapıyorsun kendi memlektindeki kendi ülkende insanına zarar veriyorsun..Anlamıyorum anlamıyorum gerçekten internet alemi yavaş yavaş bu 3 5 çakallar yüzünden kirleniyor...
Amacım sadece haksız yere hack yemek..Ve kendini bilmez 3 4 çakalın kendilerini bii şey zannetmeleri..Neyse arkadaşlar İçimi dökmek istedim kusura bakmayın..eğer konu yalnışsa silebilirsini kusura bakmayın..
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşım sende daha güvenilir bir sistem kullan. Olmadı sıfırdan kur. Warez tema kullanma. Host firmanı deyiştir. Üzgünüm ama blogger yada web site sahibi çocuk babası gibidir. Bu sitelerde senin çocugundur onlara hak ettiği gibi bakmazsan suçu bakıcıda arıyamazsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
sahinersoz adlı üyeden alıntı
Arkadaşım sende daha güvenilir bir sistem kullan. Olmadı sıfırdan kur. Warez tema kullanma. Host firmanı deyiştir. Üzgünüm ama blogger yada web site sahibi çocuk babası gibidir. Bu sitelerde senin çocugundur onlara hak ettiği gibi bakmazsam suçu bakıcıda arıyamazsın.
Güvenilir derken, bana bi tane güvenilir sistem söyle dostum..
Çok zor çok NASA bile hack yediyse bizimkilere ne söz..
Ben Sadece Kendisini HACKER zannedenlere seslendim..
Teşekkürler Yorum İçin Dostum..
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dostum NASA ile senin siteyi heykleyenler bir mi ?
Sana lamer dadanmış. Azıcık yasal yolu karıştırsan işin içine ağlayacak hepsi.
NASA gibi siteleri heykleyenler ufak sitelere bulaşmazlar.
Sen kaliteli bir firmaya geç, sistemi güvenliğini arttır bak onların hepsi nasıl da susuyorlar.
Gerçek hekırların zaten böyle sitelerle de işi olmayacaktır. Onlar büyük av peşinde.
Ha olursa, geçmiş olsun şimdiden. :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
kulandığın bilgisayarında keylogger olabilir, ilk önce sağlam bi format at
ftp deki işine yarayacak dosyaları ve config.php yi yedek al ve tüm ftp yi boşalt
sql yedeği al, sadece tablo yedeği, sonra hosta siteni terminate etmesini söyle, siteni yeniden kur, sql içeri al, configi yerine at, eğer yine hack yiyorsan hostingini değiştir
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bilişim şubesine suç duyurusunda neden bulunmuyorsun.İyi birileriymiş gibi bir de siteni hackleyenlere sitem de bulunuyorsun.Siteler özel mülkiyettir.Saldıran özel mülkiyetine saldırıyor.Sitem edeceğine suç duyurusunda bulun.Masrafı olmaz sana.Yok şu sistem bu sistem tartışmasından önce senin özel mülkiyetine saldırmış biri var karşında.Burdan diğer arkadaşlara da duyuruyorum,şu adresi kullanarak suç duyurusunda bulunun bu lamer bozuntularına en kısa zamanda ulaşılır.
http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspxSamusya adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar üzgünüm ki 2 haftadır sitem hack yiyor :( Şöyle bi durum var ki gerçekten bu hack işi iyice azıttı hani artık bu işi egolarını tatmin etmek isteyenler var.:( Bizde yaptık zamanında ama kendimizi belli etmedik böle ve kendi ülkemizin sitelerini yücelttik.Hacker adam kendisini belli etmez zaten ne yapıosa gizli yapar..
3 4 tane çakal kendilerini hacker zannedip bi şeyler yapıyorlar.ama sonunu düşünmüyorlar.Bütün hepsini kınıyorum burdan insanları haksız yere hacklemeye gerek yok yapıyosan git nerde yapıosan yap neden türkiye de yapıyorsun kendi memlektindeki kendi ülkende insanına zarar veriyorsun..Anlamıyorum anlamıyorum gerçekten internet alemi yavaş yavaş bu 3 5 çakallar yüzünden kirleniyor...Umarım konu yalnış olmamıştır...
Amacım sadece haksız yere hack yemek..Ve kendini bilmez 3 4 çakalın kendilerini bii şey zannetmeleri..Neyse arkadaşlar İçimi dökmek istedim kusura bakmayın..eğer konu yalnışsa silebilirsini kusura bakmayın..
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.