Merhaba arkadaşlar Facebook Araçları Sitemi açmış bulunmaktayım . Site yazılımı codecanyon üstünden satın alınmıştır. Çevirisi 100 de 80 oranında tamamlanmıştır.

Sitede Fb hesabımızı nasıl ekleriz?

Öncelikle şifremizde !'^+%&/()=? gibi karekterler bulunmaması gerekiyor. Mümkünse sadece küçük harf ve rakam kullanmalısınız. Aksi takdirde token kodunu alamayabilirsiniz. Yazılım Android veya İphone uygulaması üstünden girişi sağlamaktadır. Kesinlikle tarafımızda Kullanıcı adı ve şifre tutulmaktadır. Giriş sağladıktan sonra grupları , sayfaları ve arkadaş listenizi güncelleyiniz.



Otomatik Gönderi Paylaşımı : Facebook araçlarındaki en iyi özellik içeriğinizi birçok kişiye yardımcı olur. Facebook hesabınıza katılan gruplar sonra, başkalarıyla bir arkadaş oldu sizin Pazar yaklaşım için bu özelliği kullanabilirsiniz. Özellikle, Facebook araçları gizli/kapalı gruplar için herhangi bir tür bağlantı mesaj gönderiminde yardımcı olacaktır.

Arkadaşlarınızın duvarına otomatik gönderi:Örneğin 5000 arkadaşınız var ve duvarılarında gönderinizi paylaşmak istiyorsunuz . Bu aracımızla bunu bir kaç tıkla halledebilirsiniz. Unutmayın bu paylaşım arkadaşlarınızı rahatsız edebilir.

Otomatik Sayfa Gönderilerini paylaşma : Bu özellikte, yapacağınız yalnızca istediğiniz FB sayfasındaki gönderilerin bir kaçını veya tümünü seçin . Seçilen FB sayfasındaki bir durum, bağlantı, görüntü, videoyu otomatik olarak paylaşır ve günceller.

Otomatik Gruplara Katılma : Bu özellik sayesinde gruplara otomatik olarak katılıp yüzbinlerce veya milyonlarca kişiye ulaşabilirsiniz.

Otomatik Arkadaş ekleme : Bu araç sayesinde isim olarak aradığınız kişileri otomatik ve toplu bir şekilde arkadaş listenize ekleyebilirsiniz.


Otomatik Arkadaşlıktan çıkarma : Bu araç sayesinde aktif olmayan veya sevmediğiniz kişileri otomatik ve toplu bir şekilde listenizden çıkartabilir yeni kişilere yer açabilirsiniz.

Otomatik Gruplara Davet Etme : Bu araç aracılığıyla arkadaş listenizdeki kişileri gruplara davet edebilirsiniz.

Otomatik Yorum :Bu araç sayesinde gruplarda , sayfalarda ve arkadaşlarınızın son gönderilerine otomatik yorum yapabilirsiniz.

Facebook Arama Aracı : Bir pazarlamacıysanız, planlarınızla ilgili verileri incelemek ve rakiplerinizin kim olduğunu bilmek istiyorsanız. Fb Araçları Arama, Sayfalar, Gruplar, Kullanıcılar, Etkinlikler ve Yerlerdeki verileri sizin için tam olarak gösterecektir.

Ve bir kaç özellik daha ....


YAZILIM TAM OTOMATİK ÇALIŞMAKTADIR.

FİYAT 1 AY (30 GÜN ) İÇİN 30 TLDİR.
5 ADET FACEBOOK HESABI EKLEME İZNİ VERİLMEKTEDİR.

ÖDEME ENPARA , YAPI KREDİ VE PAPARA ÜSTÜNDEN KABUL EDİLMEKTEDİR.

Demo olarak 1 günlük üyelik sağlayabilirsiniz.

ÜYE OLDUKTAN SONRA KONU ALTINDAN BELİRTİN Kİ ÜYELİĞİNİZİ ONAYLAYAYIM .SATIN ALMAK İÇİN PM ATINIZ.

Üye olmak için tıklayınız.