lostyazilim

Eklenti Panelim Görünmüyor (Acil)

3 Mesajlar 564 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mrseo mrseo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 4, (%100)

Hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar, öncelikle kredihesapp.com anasayfada kredi hesaplama aracını görebilirsiniz, orada kredi türüne bastığınız zaman en altta mevduat falan yazar 2' tane onları ekledikten sonra admin panelde kredi hesaplama aracına dair olan panelim gitti şuan sadece başlık görünüyor, orada banka ekleme çıkartma falan bir çok şey vardı hiç biri görünmüyor. Sanırım son eklediğim o iki şeyden dolayı böyle oldu, öncelikle bu konu da yardımcı olabilecek var mı? Ben sağ tık incele yapıp baktım dizinleri nerededir diye ama bulamadım. Tek sayfalık bir eklenti, html, css, php, boostrap, jQuery vue.js ile yazıldı. Basit bir şekil de inceleyebilirsiniz. Bu konu da bilgili arkadaşlar var mı acaba? Eklentiyi silip kurduğum zaman ekli olan bankaların hepsi geri geliyor yani sistem o bankaların hepsini nereye kayıt ediyor? Eğer o dizini bulabilirsek ve oradan bankaları falan silebilirsek, düzelecektir diye düşünüyorum çünkü başka bir siteye kurduğum zaman sorunsuz çalışıyor. Son eklenen şeylerden dolayıdır diye düşünüyorum. Bu konuda uzman arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek? 3-5 bir şeyler atarım gene kimsenin hakkını yemem 10 saniye de olsa iş iş emek emektir. Acil yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden.:confused:

wmaraci
reklam

cemtepe cemtepe WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek website tasarim
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad K** T**
  • Mesajlar 144
  • Beğeniler 14 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
merhaba birde veritabanina bak ordan bankalar felan yani senin bulamadigin ordadir...gozden gecir veritabanini...

Bütün ümidim gençIiktedir. Mustafa Kemal Ataturk.

mrseo mrseo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 5 / 7
  • Ticaret 4, (%100)
Baktım ancak bulamadım, bir de sen inceler misin acaba müsaitsen

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al