lostyazilim
tr.link

Kişisel Gelişim

13 Mesajlar 1.925 Okunma
acebozum
tr.link

ZacqooLeaven ZacqooLeaven WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Organizatör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 53
  • Beğeniler 24 / 12
  • Ticaret 1, (%100)
Lions yazıda herhangi bir inanç ele alınmamıştır sadece başarıya ulaşmak için yardımcı öğütlere yer verilmiştir. Kur'an bilmediğimiz için içerisindeki mesajları anlayamıyoruz sen ben ve birçok insanlar.. Bu yüzden yargılamak ve karşı çıkmak kolay geliyor.

Kur'an içerisinde tercümeler yapılsa dahi anlayamadığımız birçok mesajlar vardır ve bazıları direk anlaşılamaz yani uzun süre düşünmemizi gerektirir. Sizin burada yaptığınız olay bence saygısızlık, adam kendi düşüncesini belirtmiş. Aynı zamanda inancınız "SİZİN İÇİN" her neye inanıyorsanız...

wmaraci
reklam

Lions Lions WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web-Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1025
  • Beğeniler 366 / 534
  • Ticaret 5, (%100)
ZacqooLeaven Benim ağzımdan Kuran'la alakali hiçbir şey çıkmadı. Düşünce belirtmek ayri bir sey birakin bunlari Kuran'a yönelin tavrı ayrı bir şeydir.

ulas ulas C# & ASP.NET Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 1401
  • Beğeniler 404 / 404
  • Ticaret 18, (%100)
@Lions İnsan sadece bir hayat tarzını benimser ve yaşar, burada da bize bir hayat tarzı yani bir din tavsiyesinde bulunuluyor ama farkında degilsiniz. Yahudinin eviyle forumdaki konuyu nasıl birbirine benzettiginizi hala anlamadim, burada namahrem bir ortam veya izin alınarak girilmesi gereken bir ortam mi var? Konuyu açan kimse zaten yorum geleceginin farkında ve razi olduğu için konu acıyor. Tartışmaya gerek yok daha fazla, selametle.

technovenue.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al