-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Raporlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Uzun süredir güncel olmayan askıya aldığım bi sitem, fakat domaini kıymetliydi an itibariyle engellenmiş. Kadın sitesiydi.
Bu internet sitesi (***.com)
aşağıdaki karara istinaden 5651 sayılı Kanun uyarınca Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından erişime engellenmiştir.
* SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nin 24-10-2017 tarih ve 61762938-000-E.212560 sayılı kararı
1 kişi bu mesajı beğendi.
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İçerikte yalan, yanlış yönlendirme gibi bir şey olabilir ilaç ve tıbbi cihaz kurumu diyor. Büyük ihtimal ciddi yanlış bir bilgi içeriyordu.
Hhasan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Saglik sektoru bu dua edin yanlis bilgiden birine bisey olmadan engellenmis
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Raporlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sağlıkla alakalı bişey yoktuki magazin haberleri vs ondan şaşırdım zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
serbest çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba dün itibari ile benim bir sitemde erişime engellendi açtırmak için uğraşmaya deymeyecek ama aklıma takılan ileride davalık bir durum alabilirmi diye düşüncem var içeriği olarak ise satış ortaklığı yaptığım bir siteydi kapandı davalık bir durum alabilirmi bilen arkadaşlar var ise yoruun altına yazabilirmi.
Ürün tedarikçisini aradım konuştum başka bir müşteriye bu gibi bir durum olmuş başka site ile devam ettiğini söylüyor. Bilgisi olan arakdaşlar var ise yorum yazabilir mi şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Raporlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Ben sitemin yedeğini incelediğimde ilk açtığım zamanlar cilt bakımı ile ilgili evde yapılabilecekler tarzında bi yazı paylaşmışım, zannederim bundan kaynaklı kapatıldı, çünkü yemek tarifi ve magazin kadın haberleri vs vardı. açtırmak için uğraşmadım 4 ay oldu dava falan yok olacağını da sanmam. Sizinkini de dava açılacağını sanmıyorum üretimine izin verilen bi ürünü sattın diye dava açmazlar kanımca ama yasadışı üretim veya mal ise bilemem.