byram34
ya zamanda bize bırakıyrs
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ogretmen
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
arkadaşlar bişey soracağım netten tanıştığım bi arkadaş bana 10 k hit 50 tl dedi bende deneyeyim dedim başladı hit göndermeye web siteme baktım saatte gerçekten 300 organik ziyaretçi geldi ona bi anahtar kelime verdim sayactan baktım gelen kişiler bu anahtar kelime ile googleden arama yapmış gelmiş gibi görünüyor google analizdede baktım ziyaretçiler organik görünüyor
kısacası tüm sayaçlardan bu ziyaretçiler organik gibi şimdi böyle bişey gerçek olabilirmi 10 k organik hiti 50 tl ye alsam zaten sitede o hitle 150 tl kazanırım mantıken hata var o ziyaretçiler bot ise google analiz bunu nasıl anlamıyor bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Php Developer
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Algılamaması gibi bi durum yok hocam tamamen hayal dünyası o hit işleri. Kendinizi kandırsınız bi süre sonra googledan spam uyarısı alırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam peki aramalardan vs hizli bir yukselisiniz oldu peki parayla trafik almayi biraktiginizda viral olan yukselisiniz hizlaca dususe donusmez mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bot hit adsense reklamına tıklamaz o yüzden adsenseden para kazanamazsın
byram34
ya zamanda bize bırakıyrs
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ogretmen
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
satın almadım zaten deneme esnasında bi arkadaşla konuştum bahsettim bot dedi alma dedi bende almadım demek gerçekten botmuş . google sıralamasında bi faydası olmadı hitlerin bi daha bulaşmamya öyle şeylere google botları yapay zekayla çalışıyor bizde saniyede trilyonlarca işlem yapma kapasitesi olan işlemcilerlin bulunduğu sunucularda bulunan botları kandırabileceğimizi sanıyoruz