Merhaba,

1: Arkadaşlar trproje.com internet sitemiz için, türkiye üzerinde yer alan inşaat projelerinin paylaşımını harita üzerinden yapmak istiyoruz, buna yönelik olarak Advanced Google Maps gibi bir çok eklentiyi araştırdım ancak henüz bir karara varamadım, harita üzerinden rahatlıkla inşaat projelerini resimli yazılı olarak ekleyerek projeye dair bilgiler yazabileceğim bir eklenti istiyorum. Benim bu isteğimi en basit şekil de hangi harita eklentisi karşılar? Buna yönelik olarak geçmişte aranızda bu tür eklentileri kullanan ya da önerebileceğiniz bu tür harita eklentisi varsa lütfen bana yardımcı olun.

2: HTML sitem için SSL kurulumu yaptım ve .htaccess' e kodu yapıştırmama rağmen SSL hala ortada yok sebebi nedir nasıl yapmam gerekiyor normal de? Buna yönelik de bilgili olan arkadaşların yazmasını istiyorum.

3: Ortalama 4-5' tane internet sitemiz için AdSense reklamlarının yerleşimi ayarlamalarının yapılmasını istiyoruz, kodları yapıştırıp reklam alıp onları yerleştirmemize rağmen, bembeyaz boş alan çıkıyor yani orada bir reklam var mouseyi sağ sol yapınca görünür de bir reklam var ancak reklamın kendisini vermiyor sadece boş beyaz bir sayfa öyle düşünün reklam neden gelmiyor bir bilgiye sahip değiliz, ancak adsenseden yana herhangi bir problem yok onaylandık ve uzun zaman oldu, buna yönelik olarak internet sitelerimiz için adsense reklamlarını doğru düzgün bir şekil de ayarlayarak sorunsuz reklamların görünmesini sağlayacak olan geçmişte adsense üzerine bir çok emek harcayan ve çalışan bilgili arkadaşların ulaşmasını rica ediyorum, ücreti ne ise verilecektir.