lostyazilim
tr.link

Home ofis kurma ve vergi maliyetleri ne kadar?

16 Mesajlar 11.945 Okunma
lstbozum
tr.link

Slowhand Slowhand www.teknikyazilim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazılım, Firma sahibi
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Bir de 29 yaş altı için vergi muafiyeti var onu da inceleyin derim.

https://egirisim.com/2016/08/31/genc-girisimciler-icin-29-yas-alti-vergi-muafiyeti-kanunu-getirildi/

wmaraci
reklam

redakte redakte WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 92 / 105
  • Ticaret 1, (%100)
arkadaşlar ben 22.12.1987 doğumluyum. sanırım muafiyetten yararlanamıyorum. ya da yararlanabiliyor muyum bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.

eşim 89 doğumlu şirketi onun adına açmayı düşünüyorum ancak maliyeciler yoklamaya geliyorlarmış, yoklama sırasında eşim evde olmazsa nasıl bir sıkıntı yaşarım bilgisi olan var mı?

Slowhand Slowhand www.teknikyazilim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazılım, Firma sahibi
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 7 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

redakte adlı üyeden alıntı

arkadaşlar ben 22.12.1987 doğumluyum. sanırım muafiyetten yararlanamıyorum. ya da yararlanabiliyor muyum bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.

eşim 89 doğumlu şirketi onun adına açmayı düşünüyorum ancak maliyeciler yoklamaya geliyorlarmış, yoklama sırasında eşim evde olmazsa nasıl bir sıkıntı yaşarım bilgisi olan var mı?

30 yaşında olduğunuz için faydalanamıyorsunuz maalesef. Yoklamaya gelen memurun insafına kalabilirsiniz. Bana geldiklerinde yukarı bile çıkmadılar binanın girişinde sorular sorup binanın resmini çekti ve gitti. İmza aldılar mı hatırlamıyorum ama büyük ihtimal atmışımdır.
redakte

kişi bu mesajı beğendi.

redakte redakte WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 04.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 92 / 105
  • Ticaret 1, (%100)
anladım hocam. bu konu hayatımın özeti aslında. üniversitedeyken de 1.99 ortalama ile okulu uzatmıştım.

wmaraci
wmaraci

KingBlogger KingBlogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Editör, Blogger Tema Yayıncısı
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1107
  • Beğeniler 240 / 251
  • Ticaret 35, (%100)

Doruk adlı üyeden alıntı

Borç olarak birikiyor evet, ödemezseniz ceza ile karşılaşmazsınız. Sigortadan faydalanamazsınız yalnızca. Muhasebecinizden gerekli işlemler hakkından bilgi alabilirsiniz Hermes

Bir şirket çalışanı olarak bu bilginizi teyit ediyorum hesabınızda borç olarak birikiyor ancak belirtiğiniz faydalanamıyorsunuz ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmıyor.

taka taka WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 8 / 17
  • Ticaret 2, (%100)
Homofis Mantiği Yaşadiğin ve Çalıştığın Yerelere Ayrı Ayri Kira Bakım Aidat ve Kapıcı Parası Aklınıza Gelen Diğer Apartman Giderleri İle İş Yeri Barınma Giderlerinin Bir Arada Yapılarak Bir Diğer Maliyetten Tasarruf Etmek İçin Yapılan Çalışma Şeklidir Devlete Ait Yaptiğiniz Ticarete İlişkin Tüm Yükümlülükleriniz Aynen Devam Eder Homofis Olduğu İçin Extra Bir İndirim Söz Konusu Olmaz

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al