-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
1000 adet el ilanı bastırıp bunu da dükkanlara dağıtsam, fiyatı da uçuk tutmasam satış yapabilir miyim acaba,
deneyen, duyan var mı ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
işci
-
-
Ad Soyad
i** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buna ekmeğini taştan çıkartmak denir.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Böyle bir şey yapmak yerine, civarında bulunan ticari işletmeler ile konuş. Adamlara internet sitesinin faydalarını anlat. Onlar için internet sitesi yapabileceğini, fiyatını vs söyle. Biraz daha uğraştırıcı olur ancak daha fazla geri dönüş sağlarsın diye düşünüyorum.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
El ilanının faydalı olacağını düşünmüyorum, yüz yüze detaylı bir görüşme yapman daha faydalı olur. Eğer hali hazırda internet kullanan kişilere site yapmak istersen de internet üzerinden reklam vermen daha mantıklı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu tamamen bulunduğun ile bağlı ben zamaninda malatya için denedim. Adamalara internet sitesi yapıyoruz diyorum bana yok bizim facebook sayfamız var diyorlar. Yani anlayacağınız bulunduğunuz ilin potansiyeli çok önemli bir durumda. Ama size tavsiyem şöyle yapın daha etkili oluyor. Kendinizi professional gibi gösterin. Yanınızda laptop olsun. Her müşterinize dosya acın. Müşterinin isteklerini anında not alın. Her ihtimale karşı fiyatların yazdığı el ilanını bastırın yanınızda olsun. Yoj diyene abi yinede siz bir düşünün diye bu ilanı bırakın. İlk önceliğiniz yüz yüze konuşmak olsun. Yok diyene en son el ilanını bırakırsınız.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Başarılar kardeşim. Bilgisayar başında durup iş beklemektense, işinin peşinde koşmak daha hayırlıdır.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Üniversitemin ilk yılında bunu yapmıştım. Hala o broşürlerden arayanlar var. Dağıttığım dönem ciddi bir gelir elde ettim. Bence denemelisin. 1000 broşür zaten 70-80 TL bir şey tutar.