Newton
"morior invictus"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Zor durumdaki bir yakınıma telefon alacağım. Fiyat en fazla 700 TL olmalı. Hatta 600-650 lira arası bulunabilirse daha iyi olur. Günlük işlerde kullanılacak, birkaç uygulama kullanılır Twitter, IG, Facebook, Whatsapp gibi. Kamera performansı falan çok mühim değil. Normal işlerde kasmasın yeter. Yurt içinde çok bilinmeyen markalar da sorun yaratabilir.
Örneğin önümüzdeki hafta A101'de Vestel Venus 5530 satılacakmış sanırım. Önerir misiniz? Başka fikirlere de açığım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Durumun biraz aciliyeti var. Teşekkürler şimdiden.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hangi marka alırsan al bir yıl sonra çöpe dönecek max 2 yıl ama ben şu telefonun arkasındayım kapı gibi, piyasada bilinmeyen ama adeta kaya gibi bir marka samsunga ve iphone rakip
xiaomi 4A geçen ay yeğenime aldım, bu kadar iyi geleceğini düşünmüyordum.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Her zaman iPhone tercihini ilk sıraya koyun. Bütçeniz kadarlık iPhone tercih edilebilir. iPhone 5 alınabilir o rakama. 700 lira bir Android cihaza vermek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum. İlla Android olacaksa da katıksız orjinal Android'lere göz atmanızı öneriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
LG G3 kullanıyorum, ilk 1 yıl kusursuz derecede güzeldi ve herkese tavsiye ederdim. Şuan kronik ekran kararma sorunu yaşıyorum, araştırdığımda 1 yıllık tüm G3'lerde olan bir sorun olduğunu gördüm.
General Mobile veya Sony'nin belirttiğiniz aralıkta çok güzel telefonları var, onları inceleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Senelerdir android kullanıyorum. Tıkır tıkır çalışıyor. Her seyden önce biraz özgür kullanıma izin veriyor android sistemli cihazlar. Apple senden 64gblik sürüm icin bilmem kac para fazladan alıyorken, diger sistemlerde tak hafiza kartini kullan. Onu da geçtim sistem icinde özgürsün. Tabiiki her cihaz gibi apple'da bilinçli eskitmeyi kullanıyor. Insanlara sorarsin neden apple hayranisin diye sana verecekleri cevap "stabilize çalışıyor". Kardeşim o paraya android de cok guzel stabilize calisan cihazlar bulabilirsin. Sen butceden dolayi gidip 600 liralık android alirsan heraldeki stabil çalışmayacak -lafım konu sahibine degil- Bence apple sempatizanlığı çok boş.
Bu arada eğer tanidik için ucuz biseyler ariyodan maksat kullansin diye asus zenfone 5 alabilirsin 600 lira falandı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Tavsiyem Temiz 2 el bakmanızdır. 700 TL bir bütce ile alacağınız telefon fazla uzun ömürlü olmaya bilir aynı şekilde performansıda eş dost akrabalardan veya güvendiğiniz bir telefoncudan almayı deneyin derim.