-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Emlak Haberciliği
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
emlak34 youtube kanalıma abone sayısı nasıl artırırım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyordum,
https://www.ytmonster.net/register?ref=onlinemoney buraya üye oldum, sağ üstte yeşil Client 3.0.0.2 yazar ona tıklıyorsunuz, daha sonra, açılan sayfada sol altta 3.0.0.2-beta kısım var orayada tıklıyorsunuz ve ayrı bir sayfa açılıyor oradanda start tuşuna basıyorsunuz sayfanızda bir video açılıyor youtube videosu , o sürekli değişiyor siz videoyu izledikçe, puan kazanıyorsunuz.
Ana sayfada solda Campaigns diye bir bölüm var youtube videonuzun ister abone ,ister beğeni, isterseniz izlenmesiniz kampanyaları seçerek artırabiliyorsunuz.
sayfayı Chromeden Türkçeleştirirseniz daha kolay anlayabilirsiniz. güzel ve faydalı bir site ben kullanıyorum, herkese tavsiye ederim.
https://avukatayseguldogan.blogspot.com/
CoolDad
⚡ Backlink & SEO ⚡
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Özgün ve kullanıcıya hitap eden videolar ile kısa sürede abone kazanabilirsin. Ben 29 günde 675 organik abone kazanmışım ve günlük 10-30 abone kazanmaya devam ediyorum. Video bitiş ekranına abone ol resmini koyabilirsin. Videonun sağ alt köşesine abone ol yazısı koyabilirsin. Göstermelik abone size birsey kazandırmaz. Anca kendini kandırmış olursun. İyi akşamlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
dejawu32 youtube böyle biyer ilk 100 gün bile günde 1 2 izleme alsan 101. gün bişey oluyo 100 kat fazla izlenmeye başlıyosun
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.