-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamlar.
Aliexpress de affiliate marketing üzerinde çalışanlar varsa birşey sormak istiyorum. Ben yeni kayıt yaptım oraya ve yaklaşık komisyon oranları %8 civarında. Birde AliPlugin diye bir program var. Yaklasık 50 dolara satılıyor. Aliexpress tarafından ve yüzde 50 komisyon yazıyor. Bu olayı açıklayabilecek var mıdır acaba ? Benim kayıt oldugum ile AliPlugin arasında ne fark vardır acaba ? Satılanlardan komisyon alabilmem için illaki o programı satın mı almam gerekiyor ?
Teşekkürler .
instagram/butarzharika
web/butarzharika.com
koko
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
B2B satış, Freelancer
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Selamlar,
En doğru bilgileri Aliexpress in kendisinden alman daha mantıklıdır diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Türkçe-İngilizce Çevirmen
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Hayır hocam. O sadece bir eklenti. Eklentiyi satın almanıza gerek yok. Siz Admitad.com a kaydolun ve daha sonra size verdiği linkleri kullanın. Tamamen ücretsiz. Admitad nasıl kullanılır öğrenmek için YouTube a Admitad satış ortaklığı yazın. İyi geceler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgiler için teşekkür ederim ama sizin açıkladığınız tıklanma üzerine bir program galiba. Ben satış üzerinden komisyon alma amaçlı düşünüyorum ve kayıt oldum Aliexpress in kendi sitesine zaten. Onay verildi ve link alabiliyorum. Ama sizin anlatımınızdaki yere de kayıt olabilirim. Teşekkürler.
instagram/butarzharika
web/butarzharika.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Türkçe-İngilizce Çevirmen
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Admitad'ta da satış üzerine aslında. İlk bakışta bir çok kişi tıklama üzerine algılayabiliyor fakat satış üzerine kurulmuş çoğu. Mediamarkt, Gearbest gibi sitelerin satış ortaklıkları da içerisinde mevcut