Arkadaşlar instagram profiline kim bakmış uygulaması hakkında oldukça fazla mesaj aldım. hem siteden hemde videodan gelen mesajlar sebebi ile konu ile alakalı açıklamayı buradan yapmak istiyorum.
Videoda dile getirdiğim gibi programın benimle hiç bir alakası yoktur. Araştırmaların sonucu bulduğum bir programdır. Normalde bu tip programların çoğuna güven olmaz. Bu tip instagram profilime kim baktı tarzında programların çoğu, hesap çalma veya farklı işlemler için kullanılmaktadır. Ancak sizlere sunmuş olduğumu program ücretsiz ve hiç bir sorun sunmadan çalışmaktadır. Uzun zamandır tarafımca kullanılmaktadır. Sonuçları yüzde yüz doğru vermektedir. Bu konu hakkında yinede bir uyarı yapmak istiyorum. Sonuçta bu program babamızın malı değil. Yarın öbür gün çalışmayabilir. Çalışmamakla birlikte farklı sonuçlarda doğurabilir. Programa giriş yapıldığında hem kullanıcı adı, hemde şifre bilgileri istenmektedir. Yarın öbür gün olası problemler ile karşı karşıya kalmamak için, önerim programı kullandıktan sonra, hesabınızın şifresini değiştirmek yönündedir.
Programın şuan sorunsuz olması, sürekli sorunsuz kalacağın anlamına gelmez. Anladığım kadarı ile instagram profile bakanlar programı, şifreleri havuzunda biriktirmek. Programın kullanımından sonra, hesap bilgilerinizi değiştirmeniz, programın bir daha hesabınıza erişemeyeceği anlamına gelir. Yine tekrar kullanan arkadaşları uyarıyorum. Programı kullandıktan sonra, mutlaka hesap şifrelerinizi değiştirin.
Uzzun denemesini yapmak çok basit. farklı bir face veya instagram hesabından, kontrol edeceğin profilini ziyaret et. programda bak bakalım, ziyaret eden kişi gözüküyor mu.
bu yöntemini facedede instagramdada denedim. %100 doğru sonuç veriyor